NANNYcare 1 zuigelingenmelk van Nieuw-Zeelandse geiten

NANNYcare zuigelingenmelk is zeer geschikt voor je pasgeboren baby. Als jouw baby geen borstvoeding krijgt is Nannycare een goede vervanger. Borstvoeding wordt in het algemeen beschouwd als de beste voeding voor zuigelingen. Nannycare is een uitstekende aanvulling op de borstvoeding.

Waarom geiten uit Nieuw-Zeeland

NANNYcare zuigelingenmelk word gemaakt met liefde en vakmanschap in Nieuw-Zeeland, waar de geitenmelk volgens zeer hoge normen van kwaliteit en hygiëne wordt geproduceerd.

Er is gekozen voor geiten uit Nieuw-Zeeland omdat de kwaliteit van geitenmelk samenhangt met de omgeving waar in de geiten leven. In Nieuw-Zeeland is dat op kleine boerderijen, met om zich heen prachtig onvervuild groen gebied waar ze dan ook ruim de keuze hebben uit verschillende voedergewassen. De 69 boerderijen in Nieuw-Zeeland leveren alleen melk voor de flesvoeding. Alles wat deze geiten krijgen aan voeding is dan ook goed afgestemd op de behoeften van jonge kinderen.

Geitenmelk of koemelk kopen?

Zuigelingenvoeding op basis van Geitenmelk is een romige, zachte melk en een goede bron van eiwitten, vitaminen en mineralen. Vergeleken met koemelk worden de eiwitten en vetten in geitenmelk sneller en vollediger verteerd en opgenomen, dit omdat de vetbolletjes in geitenmelk vaak een kwart kleiner zijn dan die in koemelk. Daarnaast kan het ook zo zijn dat een kindje het gewoon niet zo goed doet op koemelk. Geitenmelk ligt veel minder zwaar op de maag dan koemelk door een andere samenstelling van eiwitten. Daarmee ligt geitenmelk dichter bij moedermelk en dus ook geschikter voor baby's. De ervaring leert dat geitenmelk vaak beter wordt verdragen dan koemelk. Door al deze voordelen kan NANNYcare Volledige Zuigelingenvoeding op basis van geitenmelk dus een goed alternatief zijn voor zuigelingenvoeding op basis van koemelk.

Extra informatie

Voedingssupplement

Combinatiepreparaat

Gebruiksaanwijzing

Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Ingrediënten

Gepasteuriseerde vaste geitenmelkdeeltjes (43%), lactose (uit melk), plantaardige oliën (zonnebloem [hoog oliezuur], koolzaad en zonnebloem), mineralen, vitaminen, zuurteregelaar: citroenzuur, cholinechloride, antioxidant: zonnebloemlecithine, L-tryptofaan, L-isoleucine, taurine, L-carnitine, antioxidant: tocoferolrijk extract. Vitaminen: ascorbinezuur, dl-alfa-tocoferylacetaat, nicotinamide, retinylacetaat, cholecalciferol, calcium-dpantothenaat, fytomenadion, cyanocobalamine, thiaminehydrochloride, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine. Mineralen: calciumhydroxide, natriumcitraat, kaliumchloride, ijzersulfaat, calciumcitraat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet.

Voedingswaarde

Samenstelling per 100 ml bereide voeding:

 

 


Energie

kilojoules 280  
kilocalorieën 66  


Hoofdbestanddelen

eiwit 1,3 g  
vet 3,4 g  
waarvan verzadigd 1,3 g  
waarvan enkelvoudig onverzadigd 1,6 g  
waarvan meervoudig onverzadigd 0,54 g  
linolzuur (omega 6) 390 mg  
alfalinoleenzuur (omega 3) 58 mg  
koolhydraten 7,4 g  
waarvan suikers 7,4 g  
waarvan lactose 7,4 g  
vezels 0  


Mineralen en spoorelementen

calcium 65 mg  
chloride 68 mg  
fluoride 6,5 mcg  
fosfor 43 mg  
jodium 8,1 mcg  
ijzer 0,71 mg  
kalium 74 mg  
koper 45 mcg  
magnesium 5,9 mg  
mangaan 8,4 mcg  

natrium (zoutequivalent)

0,018 g (0,045 g)  
selenium 1,2 mcg  
zink 0,49 mg  


Vitaminen

vitamine A 70 mcg RE  
vitamine D3 1,0 mcg  
vitamine E 1,5 mg α-TE  
vitamine K1 6,7 mcg  
vitamine C 10 mg  
vitamine B1 62 mcg  
vitamine B2 120 mcg  
vitamine B3 680 mcg  
vitamine B5 350 mcg  
vitamine B6 36 mcg  
foliumzuur 8,7 mcg  
vitamine B12 0,18 mcg  
biotine 2,3 mcg  


Overig

choline 13 mg   
taurine 4,6 mg   
carnitine 0,90 mg   
inositol 3,9 mg   

Allergenen Informatie

Voeding op basis van geitenmelk; bevat lactose (melksuiker) en geitenmelkeiwit.

Biologisch

Nee

Vegetarisch

Ja

Glutenvrij

Ja

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen