19,95
6 x 25 gram
10-2018

Direct leverbaar!

My.Yo yoghurt is probiotisch en prebiotisch en helpt de spijsvertering en afweer te ondersteunen.

De yoghurt poeder van My.Yo bevat miljoenen probiotische Lactobacillus acidophilus bacteriën, bifido-culturen en het prebiotische inuline. Het is gemaakt van de agave plant en is EU gecertificeerd biologisch. De ingrediënten (pro-en prebiotica) maken en houden je lichaam gezond. Dit blijkt uit wetenschappelijke studies over de gebruikte probiotische culturen La-5 ® en BB-12® .

Waarom zelf yoghurt maken?

Verse zelfgemaakte yoghurt smaakt onvergelijkbaar heerlijk. Maar de versheid is ook een belangrijke factor voor het positieve effect van yoghurt. Hoe verser de yoghurt, hoe actiever de probiotische culturen.

- 6 zakken yoghurtculturen voor de bereiding van 1 liter yoghurt, kan tot 4 keer worden geënt, dus een pakket is voldoende voor 30 liter yoghurt

- Geschikt voor koemelk (gepasteuriseerd, UHT-melk, gekookte direct melk, lactosevrije melk), sojamelk en schapenmelk

- hoog aantal levende probiotische bacteriën

- prebiotische werking, plantaardige vezels (biologische agave)

- milde smaak

- los tot romige consistentie

- calorie-, vet- en cholesterolarm

- geen kunstmatige toevoegingen dus 100% natuurlijk

- bereide yoghurt is ongeveer 7 dagen houdbaar in de koelkast

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Je eigen milde yoghurt in 4 stappen maken:

Roer de inhoud van 1 zakje samen met 1 liter melk (op kamertemperatuur) in de witte binnenbak.

Doe de binnenbak dicht.

Giet 750 ml kokend water in de My.Yo maker en zet de binnenbak erin.

Draai de deksel op de yoghurtmaker.

Na 12 tot 14 uur is de yoghurt klaar voor consumptie. Daarna kan de yoghurt tot 7 dagen in de koelkast worden bewaard.

Als je de zelf gemaakte yoghurt opnieuw wilt gebruiken om er nieuwe yoghurt van te maken, doe dat dan binnen de eerste drie dagen. Daarvoor neem je 150 ml van de reeds bereide yoghurt en voeg je 1 liter melk toe.

Maak bijvoorbeeld ook hangop of roomkaas van de yoghurt. Pak een schaal en doe daarop een schone theedoek of kaasdoek. Doe de yoghurt op de doek en laat het een nacht staan. Daardoor trekt het vocht uit de yoghurt en krijg je hangop of roomkaas.

Ingrediënten

Inuline (gecertificeerd biologisch) yoghurt basisculturen (Streptococcus thermophils, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus), probiotische culturen (LA-5, BB-12)

Biologisch

Ja

Vegetarisch

Ja

Inhoud

6 x 25 gram

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen