Yoghurt kefir maker

* Verplichte velden

Zet op verlanglijst

Met deze maker kun je makkelijk yoghurt en kefir zelf maken. Hiervoor heb je geen stroom nodig, hij is makkelijk in gebruik en milieuvriendelijk.

De yoghurt en kefir maker werkt zonder elektriciteit. De warmte komt doordat er kokend water wordt toegevoegd. Het is niet nodig om temperatuur te meten tijdens het maken van de yoghurt. De binnenbak kan in de vaatwasser en de buitenkant kan met een vochtig doek afgenomen worden. De maker is hittebestendig en daarmee voedselveilig- polypropyleen.

Extra informatie

Voedingssupplement

Bioticapreparaat

Gebruiksaanwijzing

Je eigen milde yoghurt in 4 stappen maken:

Roer de inhoud van 1 zakje yoghurt of kefir ferment samen met 1 liter melk (op kamertemperatuur) in de witte binnenbak.

Doe de binnenbak dicht.

Giet 500ml of 750 ml (afhankelijk van yoghurt of kefir ferment) kokend water in de My.Yo maker en zet de binnenbak erin.

Draai de deksel op de yoghurt en kefir maker.

Na 12 tot 14 uur of 24 uur is de yoghurt of kefir klaar voor consumptie. Daarna kan de yoghurt of kefir 7 tot 10 dagen in de koelkast worden bewaard.

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen