Champignon Caps

* Verplichte velden

De champignon is vooral bekend als eetbare paddenstoel. Voedingsfysiologisch scoort hij veel punten op de hoeveelheid vitaminen, mineralen en sporenelementen. Dan ligt het voor de hand om hem als Mycovitaal paddenstoel in geconcentreerde, fijngemalen vorm aan te bieden, zodat hij als voedingssupplement zijn kracht kan laten zien.De belangrijke ingrediënten voor de gezondheid zitten bij alle paddenstoelen in de celwand en komen pas door verpulvering beschikbaar en ook dan pas zijn ze biologisch beschikbaar voor mensen. In de eerste plaats kunnen hierbij de polysacchariden genoemd worden.

Kenmerken:

Biologische Agaricus Bisporus
Handgeoogst en gedroogd
Europese BIO keurmerk
Veel polysachariden
Houdbaarheidsdatum: 09-2020
Inhoud: 60 capsules
Zet op verlanglijst

✔  Gratis verzending vanaf 35,-
✔  Voor 17.30 besteld, morgen in huis
✔  Veilig vooraf en achteraf betalen
✔  Gratis retourneren
✔  Klantwaardering: 9.6

Biologische Champignons van de hoogste kwaliteit

De eerste eetbare paddenstoel die sinds het midden van de 17e eeuw in Frankrijk werden gecultiveerd was de champignon, vandaar de Franse uitspraak en benaming van de paddenstoel. Onder de naam “Champignon de Paris’ verspreidde deze paddenstoel zich over heel Europa en de rest van de wereld.

De champignons die in de Mycovitaal paddenstoelenproducten worden gebruikt zijn van de soort Agaricus bisporus. De champignons worden langzaam gedroogd om het vele vocht eruit te halen en vervolgens worden ze in een zorgvuldig vermalingsproces tot fijn poeder vermalen. Aan een zeer fijne poederstructuur kan men zien dat het poeder uit een ‘shell broken’ proces is ontstaan. ‘Shell broken’ betekent daarbij niets anders als dat door het vermalen de hardere buitenkant van de paddenstoel zeer fijn verbroken wordt.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Dagelijks 2 x 1 capsule met een glas water voor of na de maaltijd innemen.

Ingrediënten

Ingredienten per dagdosering (2 capsules)
Biologische paddenstoelextract (Agaricus Bisporus ) poeder - 600 mg

Biologische acerola-vruchten poeder 40 mg

Ingredienten
71,4% BIO Agaricus Bisporus poeder*, 4,8 % BIO Acerola-vruchten-poeder*, anti-klontermiddel talk, Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) (capsule)
* van gecontroleerde biologische landbouw

Biologisch

Ja

Raw

Ja

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Glutenvrij

Ja

Distributeur

Zenchi - Westerend 3, 9461 EG Gieten