Yoghurt Ferment Mild BIO

Kenmerken:

Biologisch Yoghurtferment
Probiotisch
Milde, Zachte Yoghurt
Makkelijk Yoghurt Maken
 8,95
3 x 5 gram
11-2018

Direct leverbaar!

My.Yo heeft deze milde yoghurt starter ontwikkeld voor iedereen die van zachte en frisse yoghurt houdt. Met deze yoghurtfermenten maak je makkelijk zelf tot 15 liter yoghurt die 100% natuurlijk is.

Je kunt zelf de melk kiezen die je toevoegt, zoals koemelk, geitenmelk, lactosevrije melk en plantaardige melk, zoals soja - of amandelmelk. Hoe vetter de melk, hoe romiger en dikker de yoghurt. Door het zelf maken van de yoghurt blijven de probiotische culturen actiever. Hoe verser de yoghurt, hoe actiever de probiotische culturen.

De yoghurt kan met honing of fruit gegeten worden, maar ook gebruikt worden om mee te koken, bijvoorbeeld in curry's en soep.

Extra informatie

Voedingssupplement

Bioticapreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Je eigen milde yoghurt in 4 stappen maken:

Roer de inhoud van 1 zakje samen met 1 liter melk (op kamertemperatuur) in de witte binnenbak.

Doe de binnenbak dicht.

Giet 750 ml kokend water in de My.Yo maker en zet de binnenbak erin.

Draai de deksel op de yoghurtmaker.

Na 12 tot 14 uur is de yoghurt klaar voor consumptie. Daarna kan de yoghurt tot 10 dagen in de koelkast worden bewaard.

Als je de zelf gemaakte yoghurt opnieuw wilt gebruiken om er nieuwe yoghurt van te maken, doe dat dan binnen de eerste drie dagen. Daarvoor neem je 150 ml van de reeds bereide yoghurt en voeg je 1 liter melk toe.

Ingrediënten

bio-meltodextrine (minstens 98%), streptococcus thermophilus, lactobacillus delbrueckii susp. bulgarcius

Biologisch

Ja

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Inhoud

3 x 5 gram

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen