Yoghurt Ferment Mild BIO

Kenmerken:

Biologisch Yoghurtferment
Probiotisch
Milde, Zachte Yoghurt
Makkelijk Yoghurt Maken
Beschrijving

My.Yo heeft deze milde yoghurt starter ontwikkeld voor iedereen die van zachte en frisse yoghurt houdt. Met deze yoghurtfermenten maak je makkelijk zelf tot 15 liter yoghurt die 100% natuurlijk is.

Je kunt zelf de melk kiezen die je toevoegt, zoals koemelk, geitenmelk, lactosevrije melk en plantaardige melk, zoals soja - of amandelmelk. Hoe vetter de melk, hoe romiger en dikker de yoghurt. Door het zelf maken van de yoghurt blijven de probiotische culturen actiever. Hoe verser de yoghurt, hoe actiever de probiotische culturen.

De yoghurt kan met honing of fruit gegeten worden, maar ook gebruikt worden om mee te koken, bijvoorbeeld in curry's en soep.

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Je eigen milde yoghurt in 4 stappen maken:

Roer de inhoud van 1 zakje samen met 1 liter melk (op kamertemperatuur) in de witte binnenbak.

Doe de binnenbak dicht.

Giet 750 ml kokend water in de My.Yo maker en zet de binnenbak erin.

Draai de deksel op de yoghurtmaker.

Na 12 tot 14 uur is de yoghurt klaar voor consumptie. Daarna kan de yoghurt tot 10 dagen in de koelkast worden bewaard.

Als je de zelf gemaakte yoghurt opnieuw wilt gebruiken om er nieuwe yoghurt van te maken, doe dat dan binnen de eerste drie dagen. Daarvoor neem je 150 ml van de reeds bereide yoghurt en voeg je 1 liter melk toe.

Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, gekoeld (4°C). Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Bioticapreparaat

Inhoud

3 x 5 gram

Ingrediënten

Samenstelling op basis van 5 gram (dagdosering)

Ingrediënten Inhoud IE/EH ADH
S. thermophilus 1 Kve
L. bulgaricus 1 Kve
Hulpstoffen
Maltodextrine (Emulgator)

Ingrediëntenlijst

S. thermophilus, L. bulgaricus, Maltodextrine

Allergenen

Allergenen
Gluten Nee
Schaaldieren Nee
Eieren Nee
Vis Nee
Pinda Nee
Soja Nee
Melk (inclusief lactose) Nee
Noten Nee
Zoetstoffen Nee
Cafeïne Nee
Gist Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Allergenen
Mosterd Nee
Rijst Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Weekdieren Nee
Zwaveldioxide en Sulfiet Nee
Geschikt voor vegetariërs Nee
Geschikt voor veganisten Nee
Synthetische kleurstoffen Nee
Synthetische smaakstoffen Nee
Conserveermiddelen Nee
GMO Nee

Biologisch keurmerk

biologisch keurmerk

Ervaringen & Reviews