Muscle & Joint olie

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Dr Wakde Kwaliteitsgarantie

Dr Wakde gaat heel ver om te kunnen garanderen dat alleen de beste kwaliteit, natuurlijke, ethische producten uitgeleverd worden. De ingredienten zijn duurzaam en verantwoordelijk geoogst.

De kruiden zijn ayurvedisch en worden op de traditionele manier verbouwd. De kruiden worden direct van de boer ingekocht voor een eerlijke prijs. De grondstoffen worden in Engeland gedroogd en verwerkt. Alle producten worden door een onafhankelijk laboratorium gekeurd.

Alle supplementen zijn vrij van vulstoffen en bindmiddelen die door de meeste fabrikanten wel worden gebruikt. Alle producten zijn vegetarisch en zijn geformuleerd om te zorgen voor de best opneembare eindproducten.

Zoek verder naar:

Merken > Dr. Wakde

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik goed schudden.

Breng gelijkmatig een beetje olie aan op je huid bij je aangedane spieren en gewrichten en masseer dit zachtjes in.

Ingrediënten

Eclipta alba extract, sesamum indicum (sesamzaad) olie, methyl salicyte (Wintergreen) olie, Cinnamomum camphora (witte kamfer) olie, eucalyptus globulus (eucalyptus) olie, Mentha piperata (pepermunt) olie, Syzigium aromaticum (kruidnagel) olie.

Biologisch

Nee

Raw

Ja

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Glutenvrij

Ja

Inhoud

150 ml

Distributeur

Dr Wakde 299 King St, Hammersmith, London W6 9NH, VK