Mugi miso sojapasta met gerst 350g

Mugi miso is een ongepasteuriseerde sojapasta met gerst

Deze miso is een perfecte mix van alle vijf de smaken: zout, zoet, bitter, zuur en umami.

Hoe wordt mugi miso gemaakt?

Mugi miso wordt bereid door de toegewijde, ervaren familie Kawasaki in Japan. Net als shoyu, tamari en andere miso's rijpen ook mugi en genmai miso in 100 jaar oude, cederhouten vaten. Dit is natuurlijk niet voor het mooi, maar heeft een bijzondere toegevoegde waarde. In houten vaten kunnen de kojifermenten en enzymen naar hartenlust gedijen. Deze verdiepen niet alleen de smaak, maar voegen ook gezonde eigenschappen toe aan de miso.

Mugi miso doet het vooral goed bij groenten, tofu en zeewier.

Ingrediënten

SOJAbonen*, GERST*, water, zeezout, koji-ferment

* = van biologische landbouw
Vet weergegeven ingrediënten zijn allergenen.

Bewaaradvies; Na opening in de koelkast bewaren.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Voedingswaarde

Energie (kJ) 606 kJ
Energie(kcal) 145 kcal
Eiwit totaal 11,6 g
Koolhydraten totaal 9,5 g
Suikers 5,6 g
Vet totaal 5,6 g
Vet verzadigd 0,7 g
Voedingsvezel 5,1 g
Zout 11,5 g

Allergenen Informatie

Bevat; Gluten en Soja

Inhoud

350 gram

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen