Reishi Ganoderma Poeder

De Reishi-MRL bevat mycelium en primordia. De ervaring is anders dan met extracten. Biomassa heeft het voordeel dat er geen ongewilde verschuiving van effect plaats vindt in tegenstelling tot extracten of concentraten die vaak gevriesdroogd (lyofilisatie) worden. De activiteit van de biomassa is precies hetzelfde zoals de raw paddestoel, enkel versterkt door het gebruik van het gehele mycelium.

Mycelium biomassa van paddestoelen bieden een brede mix aan van verschillende samenwerkende en gerelateerde gezonde biobeschikbare ingrediënten zoals de natuur het zelf bedoeld heeft.

Kenmerken:

 • Bevat Mycelium en Primordia
 • Hoogste kwaliteit cultivatie
 • 100% biologisch Reishi
 • Bevat Biomassa
 • 250 gram
Houdbaarheidsdatum 08-2026
Levertijd Direct leverbaar!
 •  € 114,95
  1 stuk
   
 •  € 109,20
  3 stuks
  5% korting
 € 114,95
-
+
Zet op verlanglijst
Beschrijving

Enkel de Beste Reishi Ganoderma paddestoelen

De Reishi Ganoderma poeder van Mycology Research Laboratories bevat het mycelium en primordia dat gecultiveerd is in een biomassa dat groeit op een steriele (autoclaved) substraat. Dit cultivatie proces garandeert een poeder dat vrij is van elke vorm van contaminatie door andere schimmels en dat er geen enkele pesticide en/of zware metaal in het product zit. Dit cultivatie systeem is gepatenteerd en bewaakt daarom een gestandaardiseerde productie van Reishi Ganoderma. Na cultivatie wordt de biomassa steriel gesealed in een hoge kwaliteits- verpakking.

Biomassa vs Extracten

De Reishi-MRL bevat mycelium en primordia. De ervaring is anders dan met extracten. Biomassa heeft het voordeel dat er geen ongewilde verschuiving van effect plaats vindt in tegenstelling tot extracten of concentraten die vaak gevriesdroogd (lyofilisatie) worden. De activiteit van de biomassa is precies hetzelfde zoals de raw paddestoel, enkel versterkt door het gebruik van het gehele mycelium. Mycelium biomassa van paddestoelen bieden een brede mix aan van verschillende samenwerkende en gerelateerde gezonde biobeschikbare ingrediënten zoals de natuur het zelf bedoeld heeft.

Paddestoelen bestaan meer dan 90% in de levenscyclus als mycelium (zwamvlok). Mycelium is het netwerk van alle draden van een schimmel, die meestal onder de grond zitten. Bij parasitaire plantenschimmels zoals bijvoorbeeld cordyceps zitten de vooral tussen de cellen van de gastheer zelf. Omdat paddestoelen zelf geen energie kunnen produceren door fotosynthese (zoals planten), moet het mycelium actief voedingstoffen uit de omgeving opnemen en omzetten in metabolieten die de paddestoel kan gebruiken om te leven. Deze eigenschap van mycelium is verantwoordelijk voor de hoog enzymatische activiteit van paddestoelen.

Strenge Controle

Reishi-MRL Reishi Ganoderma wordt onder dezelfde strenge gecontroleerde condities gefabriceerd als het proces van reguliere medicijnen en farmaceutische middelen. Dit betekent dat er gegarandeerd kan worden dat kan worden dat elke verpakking 250 gram gestandaardiseerd Reishi bevat.

Na het doorstaan van strenge kwaliteit controles in een onafhankelijk laboratorium worden de producten vrijgegeven. Dit product bevat geen hulpstoffen en is 100% puur.

Biologisch Gecertificeerd

De Reishi-MRL is 100% biologisch en Organic gecertificeerd (Certificate No. 103491-A) in de Verenigde Staten en al vanaf 2005 volledig biologisch gecertificeerd door de Europese Unie (Certificate No. 105493-A).

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 gram (een lepel) of 4 gram (twee lepels) per dag, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg een dokter als u zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u geneesmiddelen neemt.

Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Geschikt voor kinderen

Nee, volgens onze informatie is er niet genoeg wetenschappelijk onderzoek gedaan om het zonder meer aan kinderen te verstrekken. Dit houdt niet noodzakelijkerwijs in dat het product gevaarlijk is, maar het is niet specifiek ontworpen voor kinderen.

Waarschuwingen

Waarschuwingen
 • Alleen voor volwassenen, niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15°C-20°C). Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Inhoud

250 gram

Ingrediënten

Samenstelling op basis van 2 gram (dagdosering)

Ingrediënten Inhoud IE/EH ADH
Reishi (Ganoderma lucidum) (biologisch) 2000 mg

Ingrediëntenlijst

Reishi (Ganoderma lucidum) (biologisch)

Allergenen

Allergenen
Gluten Nee
Schaaldieren Nee
Eieren Nee
Vis Nee
Pinda Nee
Soja Nee
Melk (inclusief lactose) Nee
Noten Nee
Zoetstoffen Nee
Cafeïne Nee
Gist Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Allergenen
Mosterd Nee
Rijst Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Weekdieren Nee
Zwaveldioxide en Sulfiet Nee
Geschikt voor vegetariërs Ja
Geschikt voor veganisten Ja
Synthetische kleurstoffen Nee
Synthetische smaakstoffen Nee
Conserveermiddelen Nee
GMO Nee

Biologisch keurmerk

biologisch keurmerk

Ervaringen & Reviews