Coriolus

De Coriolus-MRL bevat mycelium en primordia. De werking is anders dan met extracten. Biomassa heeft het voordeel dat er geen ongewilde verschuiving van effect plaats vindt in tegenstelling tot extracten of concentraten die vaak gevriesdroogd (lyofilisatie) worden. De activiteit van de biomassa is precies hetzelfde zoals de raw paddestoel, enkel versterkt door het gebruik van het gehele mycelium.

Mycelium biomassa van paddestoelen bieden een brede mix aan van verschillende samenwerkende en gerelateerde gezonde biobeschikbare ingrediënten zoals de natuur het zelf bedoeld heeft.

Toepassing:
Coriolus is antibacterieel en is goed voor de afweer

Kenmerken:

Bevat Mycelium en Primordia
Hoogste kwaliteit cultivatie
100% biologisch Coriolus
Bevat Biomassa
500 mg per tablet
Houdbaarheidsdatum: 10-2021
Inhoud: 90 tabletten
  •  28,75
    1 stuk
     
  •  27,31
    2 stuks
    5% korting

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

✔  Gratis verzending vanaf 35,-
✔  Voor 17.30 besteld, morgen in huis
✔  Veilig vooraf en achteraf betalen
✔  Gratis retourneren
✔  Klantwaardering: 9.6

Enkel de Beste Coriolus Versicolor paddestoelen

De Coriolus Versicolor poeder van Mycology Research Laboratories bevat het mycelium en primordia dat gecultiveerd is in een biomassa dat groeit op een steriele (autoclaved) substraat. Dit cultivatie proces garandeert een poeder dat vrij is van elke vorm van contaminatie door andere schimmels en dat er geen enkele pesticide en/of zware metaal in het product zit. Dit cultivatie systeem is gepatenteerd en bewaakt daarom een gestandaardiseerde productie van Coriolus Versicolor. Na cultivatie wordt de biomassa steriel gesealed in een hoge kwaliteits- verpakking.

Biomassa vs Extracten

De Coriolus-MRL bevat mycelium en primordia. De werking is anders dan met extracten. Biomassa heeft het voordeel dat er geen ongewilde verschuiving van effect plaats vindt in tegenstelling tot extracten of concentraten die vaak gevriesdroogd (lyofilisatie) worden. De activiteit van de biomassa is precies hetzelfde zoals de raw paddestoel, enkel versterkt door het gebruik van het gehele mycelium. Mycelium biomassa van paddestoelen bieden een brede mix aan van verschillende samenwerkende en gerelateerde gezonde biobeschikbare ingrediënten zoals de natuur het zelf bedoeld heeft.

Paddestoelen bestaan meer dan 90% in de levenscyclus als mycelium (zwamvlok). Mycelium is het netwerk van alle draden van een schimmel, die meestal onder de grond zitten. Bij parasitaire plantenschimmels zoals bijvoorbeeld cordyceps zitten de vooral tussen de cellen van de gastheer zelf. Omdat paddestoelen zelf geen energie kunnen produceren door fotosynthese (zoals planten), moet het mycelium actief voedingstoffen uit de omgeving opnemen en omzetten in metabolieten die de paddestoel kan gebruiken om te leven. Deze eigenschap van mycelium is verantwoordelijk voor de hoog enzymatische activiteit en werkzaamheid van paddestoelen.

Strenge Controle

Coriolus-MRL wordt onder dezelfde strenge gecontroleerde condities gefabriceerd als het proces van reguliere medicijnen en farmaceutische middelen. Dit betekent dat er gegarandeerd kan worden dat kan worden dat elk tablet precies 500 mg gestandaardiseerd Coriolus bevat. Het tablet is gecoat met organisch materiaal om vocht tegen te houden en om de kwaliteit te garanderen tot aan de uiterste houdbaarheid.

Na het doorstaan van strenge kwaliteit controles in een onafhankelijk laboratorium worden de capsules vrijgegeven. De hulpstoffen die zijn gebruikt zijn vegetarisch en kunnen dus door iedereen gebruikt worden.

Biologisch Gecertificeerd

De Coriolus-MRL is 100% biologisch en Organic gecertificeerd (Certificate No. 103491-A) in de Verenigde Staten en al vanaf 2005 volledig biologisch gecertificeerd door de Europese Unie (Certificate No. 105493-A).

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Twee tot zes tabletten per dag, tenzij anders voorgeschreven. Raadpleeg een dokter als u zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u geneesmiddelen neemt.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (6 tabletten):
Coriolus Versicolor biomassa - 3000 mg

Ingrediënten
Coriolus Versicolor, microkristallijne cellulose, silica, plantaardig magnesiumstearaat en plantaardig stearinezuur.

Allergenen Informatie

Dit product bevat geen allergenen

Biologisch

Ja

Raw

Ja

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Glutenvrij

Ja

Inhoud

90 tabletten

Distributeur

NatuurApotheek - Weteringweg 14, 2641 KM Pijnacker