MorEPA Cholesterol

* Verplichte velden

MorEPA Cholesterol: Visolie en Rode Gist Rijst
MorEPA Cholesterol is een compleet supplement dat op natuurlijke manier het behoud van een gezonde cholesterolspiegel ondersteunt. MorEPA Cholesterol bevat naast deze essentiële omega 3-vetzuren natuurlijke ingrediënten met een bewezen effect. Het bevat onder andere monacoline K uit rode gist rijst. Het gebruik van 10 mg monacoline K per dag draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

Visolie:
Goed voor het cholesterol

Kenmerken:

Visolie voor Cholesterol
Met Rode Gist Rijst
90% Omega-3
10 mg Monacoline K
382 EPA & 118 DHA
Vanaf:  € 28,95
Zet op verlanglijst

✔  Gratis verzending vanaf €35
✔  Voor 17.30 besteld, morgen in huis

Beschrijving

MorEPA Cholesterol;

Cholesterol is een vet dat van nature in ons lichaam voorkomt. Het speelt een rol bij o.a. de aanmaak van lichaamscellen en hormonen. We kunnen dus niet zonder. Toch spreekt men over goede en slechte cholesterol. De goede cholesterol (HDL-cholesterol) helpt een teveel aan cholesterol uit het lichaam verwijderen (en krijgt daarom de aanduiding ‘goed’). De slechte cholesterol (LDL-cholesterol) vervoert cholesterol naar alle lichaamscellen. Wat de cellen niet kunnen gebruiken blijft in de bloedcirculatie hangen en kan bij hoge waarden afzettingen teweeg brengen. En dat verklaart de typering ‘slecht’. MorEPA Cholesterol is een compleet supplement dat op natuurlijke manier het behoud van een gezonde cholesterolspiegel ondersteunt. MorEPA Cholesterol bevat EPA en DHA die de normale werking van het hart ondersteunen bij een consumptie van minstens 250 mg per dag. MorEPA Cholesterol bevat naast deze essentiële omega 3-vetzuren natuurlijke ingrediënten met een bewezen effect. Het bevat onder andere monacoline K uit rode gist rijst. Het gebruik van 10 mg monacoline K per dag draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Verder bevat MorEPA Cholesterol de biologisch actieve vormen van vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat), foliumzuur (calcium- L-methylfolaat) en vitamine B12 (methylcobalamine) die de normale stofwisseling (= metabolisme) van homocysteïne ondersteunen.

Minami

De visoliesupplementen van Minami bieden zonder twijfel de hoogste kwaliteit op het gebied van zuiverheid en concentratie. Dat komt omdat Minami in alle opzichten een ‘S.M.A.R.T Choice’ maakt:

Supercritical: superkritische CO2-extractie beschermt de omega 3-vetzuren

Maximum concentration: maximale doseringen en hoge concentraties voor een optimaal resultaat

Advanced formulations: geavanceerde en bewezen formules dankzij wetenschappelijk onderzoek

Refined purity: optimale zuivering die ruimschoots voldoet aan internationale normen.

Technology with ecocare: milieuvriendelijk productieproces dat voldoet aan strenge Europese norm.

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Gebruik als voedingssupplement voor volwassenen, 1 softgel per dag met ruim water innemen, liefst bij een (vetbevattende) maaltijd of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Vetzuurpreparaat

Ingrediënten

Diepzeevisolieconcentraat (uit ansjovis, sardine en makreel), visgelatine, rood gefermenteerde rijst (RYR), bevochtigingsmiddel: glycerol, verdikkingsmiddel: bijenwas, stabilisator: zonnebloemlecithine, co-enzym Q10, natuurlijk sinaasappelaroma, pyridoxal-5-fosfaat, kleurstof: ijzeroxide, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract (Miradoxan), calcium-L-methylfolaat, methylcobalamine.

Allergenen

Bevat geen: Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen en vrij van GMO.

Bevat vis.

Voedingswaarde

 Samenstelling per softgel:  

totaal omega 3-vetzuren 550 mg

waarvan:EPA (eicosapentaeenzuur)382 mg

DHA (docosahexaeenzuur) 118 mg

Rode gist rijst (met 10 mg monacoline K) 200 mg

Co-enzym Q10 (ubiquinon)  50 mg

Vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat) 1,4 mg

Foliumzuur (calcium-L-methylfolaat, Metafolin®) 400 mcg

Vitamine B12 (methylcobalamine) 2,5 mcg    

Ervaringen & Reviews