NMN Specialist

Purovitalis

Purovitalis®: Premium NMN

Het doel is om het meest innovatieve merk van longevity supplementen ter wereld te worden. Het team is toegewijd om je grensverleggende supplementen aan te bieden die het welzijn en de levensstijl van mensen ten goede komen. Elke dag zijn ze bezig met het creëren, onderzoeken en vinden van de beste ingrediënten voor nieuwe producten, om je te helpen een gezond, gelukkig en langer leven te leiden.

Liposomal Technology verhoogt de biologische beschikbaarheid tot vijf tot tien keer, met een efficiëntie van 80-90%. Als gevolg hiervan wordt de effectiviteit aanzienlijk verhoogd met veel kleinere portiegroottes.

Terwijl reguliere NMN een grote invloed kan hebben op NAD+ niveaus, kan liposomale NMN sneller en effectiever werken, met een verlengde afgifte voor een langduriger effect.

wat is Purovitalis?
Purovitalis

Toewijding om te innoveren

Het doel is om het meest innovatieve merk van levensduursupplementen ter wereld te worden. Het team zet zich in om u baanbrekende supplementen te bieden die het welzijn en de levensstijl van mensen ten goede komen. Elke dag creëren, onderzoeken en vinden ze de beste ingrediënten voor nieuwe producten om u te helpen een gezond, gelukkig en langer leven te leiden.

Ze hebben samengewerkt met vooraanstaande wetenschappers om bij te dragen aan lopend wetenschappelijk onderzoek. In 2022 zijn ze van plan om hun eigen placebo-gecontroleerde studie met twee groepen van NMN te publiceren.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline