Organimal supplementen voor honden en katten

Organimal heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Oosterse en Westerse kruiden in combinatie met dierengeneeskunde. De benadering is holistisch, wat inhoudt dat ze alle aspecten van (mentale)gezondheid meenemen. Zoals we weten spelen niet alleen voeding maar ook factoren zoals bv stress en beweging een grote rol in de gezondheid van dieren. Dit zijn zeer zeker factoren om naar te kijken wanneer je een optimale gezondheid van je huisdier ambieert.

De filosofie van Organimal:

Mens en dier krijgen veel gifstoffen binnen zonder dit te weten. Daar worden we ziek van. Ironisch genoeg krijgen we er dan vaak nog veel meer binnen via de producten die ons weer moeten “genezen”. In tegenstelling tot de reguliere (dieren)geneeskunde vinden wij het onacceptabel dat dieren – die zelf niet kunnen kiezen – allerlei chemische middelen toegediend krijgen. Waarom? Omdat het vaak gepaard gaat met nevenschade en vaak ook onnodig is. De natuur voorziet ons van allerlei middelen voor het behoud van onze gezondheid.

Maar helaas wordt dat in onze hedendaagse maatschappij genegeerd en komen we met kunstmatige alternatieven. Organimal vindt dat het beter kan. Dat is dan ook waar wij ons op richten. Met een combinatie van Oosterse en Westerse kruiden zijn wij jarenlang in staat gebleken huisdieren te helpen zonder die onnodige nevenschade. Organimal helpt je huisdier op gezonde wijze weer op de been.

organimal
payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline