Fiber Raw SuperSmoothie mix poeder 300g Mattisson

€ 14,79

Beschikbaarheid: Direct leverbaar.

Nog 2 stuks op voorraad.

Meer Informatie?

Mattisson Raw SuperSmoothie Fiber Mix bestaat uit een mix van biologische & raw poeder van maca, guarana, cacao, acai, spirulina, tarwegras en lucuma.

De biologische zaden, bessen, vruchten, algen en grassen bevatten waardevolle ingrediënten uit de natuur. De SuperSmoothie Fiber Mix is daarom een waardevolle aanvulling op je actieve en bewuste lifestyle.

Extra informatie

Minimaal houdbaar tot

1 feb. 2019

Gebruiksaanwijzing

Voor je lekkere smoothie (200 ml) voeg je 3 eetlepels (= 2 maatscheppen van ca. 15 g) Sport Mix toe. Je kunt het ook toevoegen aan 200 ml water, aan je dessert, cake of maaltijd.

Ingrediënten

biologisch poeder van TARWEgras (30%) GERSTegras (30%) lucuma (20%) cacao (20%)

Voedingswaarde

 

Energie 1190 kJ
Energie 285 kcal
Vetten 4,4 Gram
waarvan verzadigde vetzuren 1,4 Gram
Koolhydraten 23,5 Gram
waarvan suikers 11 Gram
Vezels 42,3 Gram
Eiwitten 16,8 Gram
Zout 0,2 Gram

Allergenen Informatie

Tarwe en glutenvrij, melk- en lactosevrij, sojavrij, eivrij, melkvrij, noten- en pindavrij,

Biologisch

Ja

Raw

Ja

Vegetarisch

Ja

Vegan

Ja

Glutenvrij

Ja

Inhoud

300 gram

Merk

Mattisson

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl Protonstraat 9a 9743 AL Groningen

Disclaimer

Over je gezondheid

Je wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan je (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen. Als je lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een therapeut of (natuur)arts en volg zijn/haar adviezen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij je aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of al verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met je (via email of telefonisch).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting op deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is moet je, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is moet je eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

Over de informatie op deze website

Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Aansprakelijkheid

Superfoodsonline stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Superfoodsonline.

Contact

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.