Manuka Honing MGO 30+

Lage dosering en Extreem Voordelig
Manuka Honing MGO 30 wordt verzameld van bijenkorven in afgelegen, ongerepte gebieden van Nieuw Zeeland, elke partij van MGO™ Manuka Honing word getest en gecertificeerd zodat de niveaus van Methylglyoxal (weergegeven als het MGO™ nummer) worden gegarandeerd. Hierdoor worden de authenticiteit en de bio-actieve kracht van elk product gewaarborgd.

MGO 30+ bevat minimaal 30mg/kg Methylglyoxal
Door de wat lagere dosering van 30 mg/kg is dit product uitstekend te gebruiken als introductie in de Manuka wereld.

Superveel voordeel bij Superfoodsonline
We vinden het belangrijk dat iedereen die Manuka wil gebruiken dit ook kan doen. Daarom doen we ons best om de prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Op dit moment zijn wij met afstand de voordeligste aanbieder van Manuka Honing.

Kenmerken:

  • 30+ Methylglyoxal
  • Uit Nieuw-Zeeland
  • Instap dosering
  • 250 gram
 18,95
250 gram
12-2019

Direct leverbaar!

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.

Gebruiksaanwijzing

Over het algemeen kun je als dosering twee keer per dag een theelepel pure manuka honing innemen.

De exacte hoeveelheid honing die je nodig hebt kan verschillen van persoon tot persoon en hangt ook af van de sterkte van de honing.

Neem een theelepel honing 's morgens minimaal een half uur tot maximaal een uur voor het ontbijt in samen met een klein stukje brood. Dit zorgt ervoor dat de honing langzaam in de maag wordt opgenomen en de antibacteriële eigenschappen maximaal worden benut. Het is belangrijk dat je minimaal een half uur wacht met drinken na het innemen van de honing. De tweede theelepel honing kun je innemen voor het slapen gaan. De honing kan dan de hele nacht zijn werk doen.

Als binnen twee weken je geen effect merkt van de honing kun je proberen om de dosering te verhogen naar maximaal 4 theelepels per dag (ook weer minimaal een half uur en maximaal een uur voor het eten innemen en de laatste keer innemen voor het slapen gaan).

Ingrediënten

Manuka honing

Voedingswaarde

Per 100 gr.:

1400 kj,

eiwit 0,3 gr

vet < 0,1 gr

koolhydraten; 82.1 gr.

waarvan suikers 82.1 gr.

vezels 0 gr.

natrium.14 mgr.

Biologisch

Ja

Inhoud

250 gram

Distributeur

Star Remedies - Sloterweg 150, 1171 CV, Badhoevedorp