Manuka Honing MGO 30+

Kenmerken:

  • 250 gram
 18,95
250 gram
12-2019

Direct leverbaar!

Manuka Health honing MGO 30+ 250g (UMF 5+).

Manuka honing word verzameld van bijenkorven in afgelegen, ongerepte gebieden van Nieuw Zeeland, elke partij van MGO™ Manuka Honing word getest en gecertificeerd zodat de niveaus van Methylglyoxal (weergegeven als het MGO™ nummer) worden gegarandeerd. Hierdoor worden de authenticiteit en de bio-actieve kracht van elk product gewaarborgd.

De MGO van Manuka Honing wordt gecertificeerd aan de hand van de aanwezige waardes van Methylglyoxal in mg/kg.

Naar methylgyloxal is wetenschappelijk onderzoek gedaan en aangetoond dat deze stof van nature voorkomt in de Manuka Honing en verantwoordelijk is voor de hoge beschikbaarheid en grote hoeveelheden van bio-actieve natuurlijke stoffen wat ten goede komt aan de kwaliteit van de Manuka Honing MGO 30+. Hoe hoger de waardes van MGO in Manuka Honing des te meer bio-actieve stoffen aanwezig zijn. MGO™ Manuka Honing 30+ bevat minimaal 30mg/kg natuurlijke methylglyoxal. Manuka Honing is leverbaar in verschillende sterktes, variërend van 30 mg/kg tot 550 mg/kg, zodat de je zelf kan kiezen wat het beste bij je past.

Hoe hoger het Methylglyoxal gehalte, hoe sterker en krachtiger de Manuka Honing is.

Tags: manukahoning

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Waarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.

Gebruiksaanwijzing

Over het algemeen kun je als dosering twee keer per dag een theelepel pure manuka honing innemen.

De exacte hoeveelheid honing die je nodig hebt kan verschillen van persoon tot persoon en hangt ook af van de sterkte van de honing.

Neem een theelepel honing 's morgens minimaal een half uur tot maximaal een uur voor het ontbijt in samen met een klein stukje brood. Dit zorgt ervoor dat de honing langzaam in de maag wordt opgenomen en de antibacteriële eigenschappen maximaal worden benut. Het is belangrijk dat je minimaal een half uur wacht met drinken na het innemen van de honing. De tweede theelepel honing kun je innemen voor het slapen gaan. De honing kan dan de hele nacht zijn werk doen.

Als binnen twee weken je geen effect merkt van de honing kun je proberen om de dosering te verhogen naar maximaal 4 theelepels per dag (ook weer minimaal een half uur en maximaal een uur voor het eten innemen en de laatste keer innemen voor het slapen gaan).

Ingrediënten

Manuka honing

Voedingswaarde

Per 100 gr.:

1400 kj,

eiwit 0,3 gr

vet < 0,1 gr

koolhydraten; 82.1 gr.

waarvan suikers 82.1 gr.

vezels 0 gr.

natrium.14 mgr.

Inhoud

250 gram

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Star Remedies - Sloterweg 150, 1171 CV, Badhoevedorp