Magnesium olie puur spray 100ml

 11,95
100 ml
02-2022

Direct leverbaar!

Pure magnesium olie, Het beste product om snel en effektief magnesium via de huid op te nemen. Handig in gebruik, voor het hele lichaam. Zechsal magnesiumolie is de hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesium opgelost in water. Het wordt magnesiumolie genoemd omdat het olieachtig aanvoelt. Magnesiumchloride uit de zuiverste bron ter wereld! Magnesiumolie is uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. Handig en voordelig in gebruik, voor het hele lichaam.

Deze 100 ml fles kan ook worden bijgevuld met de halve liter fles (zie ook tweede foto).

Dosering en gebruik magnesium olie

De beste plekken om magnesium op te nemen zijn de voeten, de oksels en de buikstreek. Maar als u last heeft van kramp of gespannen spieren dan is het ook verstandig de plek zelf te behandelen.

Gebruik dagelijks 15 tot 20 sprays (ca. 200 mg, de helft van de dagelijkse behoefte). Laat het minimaal 10 minuten inwerken. Daarna afspoelen indien gewenst. Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn normaal en duiden erop dat het magnesium wordt opgenomen. Uw huid wordt aangenaam soepel en u kunt nagenieten van de totale ontspanning.

Tip: als de huid warm is (bv na het douchen of na inspanning) bevordert dit de opname sterk. Vermijd contact met uw ogen of open wondjes, dit kan een bijtend gevoel geven.

Ingrediënten

31% magnesiumchloride, aqua.

Extra informatie

Voedingssupplement

Mineraalpreparaat

Inhoud

100 ml

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen