Maca Extract 500 mg

Deze gelatiniseerde maca capsules zijn makkelijk oplosbaar, waardoor de maca poeder snel wordt opgenomen in je lichaam. De capsules zijn goedgekeurd voor vegetarisch en veganistisch gebruik omdat ze niet zijn gemaakt van gelatine.

Kenmerken:

Biologisch Extract
Gelatiniseerde Maca
5:1
120 Vegacaps
 17,95
120 vegacaps
05-2020
 •  17,05
  3 stuks
  5% korting
 •  16,16
  5 stuks
  10% korting

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Rainforest Foods: Uitstekend productieproces

De maca wordt gekweekt door een coöperatie van lokale boeren in Peru, op grote hoogte (meer dan 4000m). Het groeiseizoen duurt acht maanden, zodat het voedingsprofiel volledig kan worden ontwikkeld. Daarna wordt de maca drie maanden natuurlijk gedroogd. De gedroogde wortels worden schoongemaakt en gebroken in kleine stukjes. Deze worden vervolgens verwerkt om de hoeveelheid zetmeel te verlagen en om de voedingsstoffen geconcentreerder en beter absorbeerbaar te maken

De droge maca wortel wordt dan gemalen tot een fijn poeder volgens de 60 mesh-specificatie (deeltjes minder dan 0.251 mm diameter) en getest voor microben, voordat het wordt verpakt en verzonden. In de UK wordt de kwaliteit nogmaals gecontroleerd voordat het naar Superfoodsonline.nl wordt verzonden.

Wil je meer weten over maca (o.a. verschil tussen gele, rode en gelatiniseerde maca)? Kijk dan op de maca producten pagina.

Biologische certificering

Rainforest Foods maca pillen kopen bij Superfoods online is verzekerd zijn van gecertificeerd 100% puur biologische maca .

De maca capsules kunnen het beste worden bewaard in een koele, droge plaats. Bijvoorbeeld in de kelder, een keukenkastje, of een koele voorraadkast. Maar niet in de koelkast.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Ik raad je aan om 1-2 capsules per dag te nemen. Er is geen vaste dosering, dus je zult daarom moeten experimenteren om te vinden wat het beste werkt voor jou.

Ingrediënten

  Biologische maca wortel poeder.

  Plantaardige cellulose capsule omhulsels: Vegetarian Society-goedgekeurd en Halal en Kosher-gecertificeerd.

  Deze maca capsules bevatten een evenredige mix van geel, rood, zwart en paarse maca. Dit maca poeder is gelatiniseerd (het zetmeel is verwijderd) en daardoor 5x geconcentreerd.

Biologisch

Ja

Inhoud

120 vegacaps

Distributeur

Rainforest Foods - Campbell Way Business Park, Campbell Way, Dinnington, Sheffield, S25 3SF, VK