Lovechock tablet 93% cacao

Houdbaarheidsdatum 06-2022
Levertijd Direct leverbaar!
  •  € 4,10
    1 stuk
     
 € 4,10
Zet op verlanglijst
Beschrijving

Lovechock 93% cacao is een intense donker chocolade reep met een elegante cacao smaak. De fruitige aroma's, gecombineerd met een soepele textuur, resulteren in een perfecte balans.

Lovechock gebruikt RAW chocolade.

In het reguliere chocolade productieproces worden de cacaobonen geroosterd en gemalen bij zeer hoge temperaturen waardoor veel van de cacao's gunstige eigenschappen worden vernietigd. De chocolade van Lovechock chocolade is anders. De cacaobonen worden niet geroosterd en koud gemalen (rauwe chocolade) zo blijven veel van de mooie cacao stoffen intact. Cacao bevat veel antioxidanten (flavonoïden) en "liefde chemicaliën".

Lovechock heeft een proces waarin van de cacaoboon tot het eindproduct altijd de temperatuur onder de 49ºC gehouden wordt. Respect voor de natuurlijke ingrediënten en passie voor chocolade verzekeren de hoge kwaliteit van Lovechock.

Superfoods in Lovechock.

Lovechock maakt gebruik van superfoods. Ze bieden een heerlijke en natuurlijke manier om de voedingsstoffen die nodig zijn voor je gezondheid in te nemen. Cacao is bijvoorbeeld de rijkste natuurlijke bron van magnesium. Hennepzaden zijn de rijkste bron van plantaardig eiwit. En er is geen grotere bron van essentiële omega-2 vetzuren dan chia zaden. Superfoods bevatten niet alleen twee of drie ingrediënten zoals vitamines, mineralen, antioxidanten, aminozuren. Ze bevatten eigenlijk twaalf of meer door de toevoeging van superfoods.

Kokos Bloesem nectar.

Lovechock wordt gezoet met de gedroogde nectar van Javanese kokospalm bloesem. De nectar wordt eerst verdikt en vervolgens gedroogd tot een poeder.

Kokosbloesem nectar is rijk aan mineralen en antioxidanten. Het heeft een zeer hoge ORAC waarde. (ORAC is een schaal die antioxidanten meet.) Deze natuurlijke suiker heeft ook een lage GI-waarde (lage glycemische index), wat betekent dat het, in tegenstelling tot andere (geraffineerde) suikers, geen scherpe veranderingen in het bloedsuikerspiegel of de zogenaamde 'suikerduik' veroorzaakt.

De Food and Agriculture Organization (FAO) heeft verklaard dat kokosbloesemnectar de duurzaamste suiker is. De kokosbloesem nectar-leverancier van Lovechock werkt samen met Fair World, die alle fasen van het bedrijfsproces volgen volgens eerlijke handelsprincipes. Dit betekent dat ongeveer 2.000 Javaanse families betrokken zijn bij de teelt van kokosbloesemnectar. De nectar is perfect voor Lovechock. Lovechock is de eerste chocoladeproducent in Nederland om kokosbloesem nectar gebruikt als zoetstof. Een feit waar Lovechock erg trots op is.

Milieuvriendelijke verpakking.

Lovechock streeft ernaar om 100% ecologisch te zijn in hun keuze van verpakking. Daarvoor gebruiken ze de opnieuw verzegelbare PEFC wrapper. Het karton is gemaakt van bomen in duurzame gekweekte bossen waar de sociaal-culturele waarden van de gemeenschap worden gerespecteerd. De binnenkant van de nieuwe kartonverpakking is afgedrukt met organische inkt, en kan in de oude papiercontainer weggegooid worden voor recycling.

Verpakt in 'FOIL 4 SOIL'

Lovechock is een van de eerste chocoladerepen met composteerbare folie. Deze cellulose folie is gemaakt van houtpulp, die afkomstig is uit bomen in duurzame bebouwde bossen (PEFC en FSC). Ze zijn er trots op te kunnen zeggen dat je de folie gewoon in de organische afvalbak kunt gooien!

Zoek verder naar:

Superfoods > Cacao

Toepassing & Gebruik

Gebruiksaanwijzing

ongeveer 35 gram dagelijks van de heerlijke Lovechock chocolade is geschikt in een ieders dieet.

Houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Gezondheidseffecten

Gezondheidseffecten
Cacao
  • Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade (vrije radicalen)
  • Draagt bij aan de normale werking van hart en bloedvaten

Bewaring

Afgesloten, droog, donker, koel (15°C-20°C). Buiten het bereik van kinderen houden.

Ingrediënten

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Inhoud

70 gram

Ingrediënten

Samenstelling op basis van 1 gram (dagdosering)

Ingrediënten Inhoud IE/EH ADH
Cacaobestanddelen (raw) (Biologisch) 93% mg
Chocola (Lovechockmix) (cacaomassa, cacaoboter, kokosbloesem nectar, lucumapoeder, bourbonvanille (biologisch) - mg

Ingrediëntenlijst

Cacaobestanddelen (raw) (Biologisch), Chocola (Lovechockmix) (cacaomassa, cacaoboter, kokosbloesem nectar, lucumapoeder, bourbonvanille (biologisch)

Allergenen

Allergenen
Gluten Nee
Schaaldieren Nee
Eieren Nee
Vis Nee
Pinda Nee
Soja Nee
Melk (inclusief lactose) Nee
Noten Nee
Zoetstoffen Nee
Cafeïne Nee
Gist Nee
Lupine Nee
Mais Nee
Allergenen
Mosterd Nee
Rijst Nee
Selderij Nee
Sesamzaad Nee
Weekdieren Nee
Zwaveldioxide en Sulfiet Nee
Geschikt voor vegetariërs Ja
Geschikt voor veganisten Ja
Synthetische kleurstoffen Nee
Synthetische smaakstoffen Nee
Conserveermiddelen Nee
GMO Nee

Biologisch keurmerk

biologisch keurmerk

Ervaringen & Reviews