Olive Drops D en K

Kenmerken:

  • 10 ml
  • Voor Babies
 13,75
10 ml
03-2020

Direct leverbaar!

Zet op verlanglijst

Laveen™ Olive Drops voor Zuigelingen (vloeibare multivitamine D,K)

Vitamine D speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van botweefsel en draagt bij aan een sterk gebit. Vitamine K zorgt voor een juiste bloedstolling. De Gezondheidsraad adviseert om borstgevoede baby's vanaf dag 8, iedere dag 150 mcg vitamine K en 10 mcg vitamine D te geven. Olive Drops Vitamin Baby is samengesteld op basis van deze aanbeveling.

- Vanaf geboorte tot 6 maanden oud

- 100% natuurlijk

- Met slechts 2 ingrediënten: 1) Biologische olijfolie 2) Vitamine

- Neutrale smaak, kan ook door de fles, pap of in warme dranken gemengd worden.

Wat zit er niet in?

Suiker, soja eiwitten, gist, synthetische conserveringsmiddelen, kleur en smaakstoffen en glutenvrij. Zonder onnodige ingrediënten en vulstoffen.

Laveen.

De ontwikkeling van Laveen ™ is te danken aan een bevlogen en liefdevolle moeder.

Het begon allemaal tijdens haar eerste zwangerschap toen ze zich realiseerde dat haar lichaam behoefte had aan extra natuurlijke voedingsstoffen voor haar welzijn en de groei van de baby.

Tijdens haar zoektocht naar het beste supplement op basis van natuurlijke ingrediënten kwam ze tot de conclusie dat de meeste supplementen die op de markt te koop zijn chemische componenten bevatten waaronder vulstoffen en andere overbodige toevoegingen.

Zij had aanvankelijk geen idée hoe moeilijk het was om supplementen te maken die volledig vrij zijn van chemische bestanddelen. Chemische vulstoffen en bindmiddelen maakten een essentieel onderdeel uit van vele supplementen in de markt, maar ze was vastbesloten om aan te tonen dat deze producenten het mis hadden.

Door samen te werken met voedingsdeskundigen en onderzoekslaboratoria, slaagde ze erin om een 100% natuurlijk supplement te ontwikkelen dat veilig was voor zuigelingen, kinderen, volwassenen en senioren.

Geen onsmakelijke stofjes, chemicaliën of andere onnodige vulstoffen maar goede en gezonde supplementen die waarde toevoegen aan de gezondheid van het hele gezin.

Extra informatie

Voedingssupplement

Vitaminepreparaat

Gebruiksaanwijzing

5 druppels per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na maaltijd

Afgesloten, donker en bij kamertemperatuur bewaren

Ingrediënten

Biologische Olijfolie

Vitamine D3

Vitamine K1

Voedingswaarde

Samenstelling per dagdosering van 5 druppels

    % ADH*
Vitamine D3 10mcg 100%
Vitamine K1 150mcg 100%

*ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Allergenen Informatie

Bevat geen:

Suiker, soja eiwitten, gist, synthetische conserveringsmiddelen, kleur en smaakstoffen en glutenvrij. Zonder onnodige ingrediënten en vulstoffen.

Biologisch

Nee

Vegetarisch

vegetarisch

Inhoud

10 ml