Kruidnagel 500 mg

Kenmerken:

  • 100 Vegacaps
 16,95
100 vegacaps
08-2018

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Kruidnagel van Vitals gaat binnenkort uit het assortiment. op=op.

Kruidnagel, de ongeopende, gedroogde bloem van de Kruidnagelboom (Syzygium aromaticum; ook wel Caryophyllus) is een veelgebruikte aromatische specerij in de keuken. 

Extra informatie

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Waarschuwingen

Let op: Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Dit product is een voedingssupplement (Kruidenpreparaat). Houd u aan de aanbevolen dosering.   Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.   Buiten bereik van jonge kinderen houden.   Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.   Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik als voedingssupplement voor volwassenen, 1-2 capsules per dag bij voorkeur voor een maaltijd met ruim water innemen, of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Ingrediënten

Kruidnagelpoeder (Syzygium aromaticum), vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassavezetmeel), antiklontermiddel: rijstconcentraat, vulstof: rijstextract.

Voedingswaarde

Samenstelling per capsule (dagdosering):  

kruidnagelpoeder (Syzygium aromaticum) 500 mg

Allergenen Informatie

Bevat geen: Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Vegetarisch

Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten

Inhoud

100 vegacaps

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Vitals - Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX, Zaandam