Sarsaparilla

Biologische Sarsaparilla Kopen bij Superfoodsonline

Wat is Sarsaparilla?

De Latijnse naam voor deze Zuid-Amerikaanse plant is Smilax Officinalis. In Nederland wordt de plant ook wel struikwinde genoemd. Smilax is de Griekse aanduiding voor klimplanten.

In de wortel zitten de saponinen zoals sarsapogenine, isosarsapogenine, smilagenine, sarsasaponine of parilline, smilasaponine, smilacine, sarsaparilloside en sarsasaponosiden. Het bevat daarnaast de fytosterolen betasitosterol, stigmasterol, epsilonsisterol, sitosterol-d-glycoside en sterolglycosiden.

Is Sarsaparilla veilig en heeft het bijwerkingen?

Sarsaparilla is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Sarsaparilla en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Gebruik van Sarsaparilla is niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding, aangezien dit nog onvoldoende wetenschappelijk onderzocht is. Sarsaparilla wordt meestal goed verdragen. In een enkel geval treden maagdarmklachten op.

Hebben jullie positieve ervaringen met Sarsaparilla?

Veel mensen gebruiken Sarsaparilla langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Sarsaparilla productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!