Muira Puama

Biologische Muira Puama (Potentiehout) Kopen bij Superfoodsonline

Muira Puama is een interessant kruid dat steeds meer onder de aandacht komt. Op deze pagina vind je alles over Muira Puama, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vind je alle Muira Puama poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Wat is Muira Puama?

Muira Puama (Acanthea virilis) is een ander belangrijk kruid in de reeks kruiden die kunnen worden ingezet bij hormonale problemen. Het is een eeuwenoud Braziliaans afrodisiacum voor de man. Het voordeel van dit potentiehout is dat het volledig natuurlijk is en niet verslavend.

Voordelen, toepassingen en werking:

  • is goed voor het libido*
  • is goed voor de bloedvaten*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

Wat is de werking van Muira Puama en waar is dit kruid goed voor? Muira Puama kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd. Bij mannen verbetert het de erectie (potentiehout) en bij vrouwen de intensiteit en de voldoening van de seks*. De werking komt vooral door het ontspannende en verwijdende effect op de bloedvaten*.

Muira Puama verhoogt het libido bij mannen en vrouwen. Vrouwen in de overgang merken meer werking dan vrouwen die niet in de overgang zitten*.

Waarschuwing & Veiligheid

Er is geen twijfel over of Muira Puama een bijzonder gezond kruid is met een brede toepassing. Desalniettemin moet er rekening gehouden worden met eventuele bijwerkingen of allergische reacties. Als je last hebt van complexe problematiek, gevoelig reageert op kruiden of reguliere medicijnen gebruikt adviseren we je om je arts hierover in te lichten. Daarnaast vind je veel informatie over verantwoord gebruik van superfoods, kruiden en supplementen op de veiligheidspagina.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Muira Puama? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Wil je advies over Muira Puama?

Heb je vragen over Muira Puama? Wil je weten hoe jij Muira Puama het beste kan gebruiken, of welk product het beste bij jou past?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meest gestelde vragen over Muira Puama:

Is Muira Puama veilig?

Muira Puama is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Muira Puama en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Muira Puama bijwerkingen en nadelen?

Muira Puama is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Is te veel Muira Puama schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Muira Puama, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Muira Puama te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Muira Puama?

Veel mensen gebruiken Muira Puama langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Muira Puama productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Kies ik voor een Muira Puama poeder of Muira Puama extract?

Voor langdurig en dagelijks gebruik, dat bij Muira Puama aanbevolen is, kies je voor een goede Muira Puama Poeder. Wil je snel en sterk resultaat en het korter gebruiken, kies dan voor een extract.

Is jullie Muira Puama anders dan de Muira Puama van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Muira Puama te koop?" Wij leveren enkel de beste Muira Puama waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Muira Puama te voelen?

Muira Puama is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekend dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Muira Puama voelen de effecten na 3-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Muira Puama te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.