Muira Puama

Biologische Muira Puama (Potentiehout) Kopen bij Superfoodsonline

muira-puama-poeder

Muira Puama BIO

Biologische Muira Puama Poeder

golden-naturals-testosteron-support

Testosteron Support

Liever een brede formule?

Alle Muira Puama Producten

Heb je vragen over Muira Puama? Stel ze gerust.

Wat is Muira Puama?

Muira Puama (Acanthea virilis) is een ander belangrijk kruid in de reeks kruiden die kunnen worden ingezet bij hormonale problemen. Het is een eeuwenoud Braziliaans afrodisiacum voor de man. Het voordeel van dit potentiehout is dat het volledig natuurlijk is en niet verslavend.

Muira Puama voor Mannen en Vrouwen

Muira Puama kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd. Bij mannen verbetert het de erectie (potentiehout) en bij vrouwen de intensiteit en de voldoening van de seks. De werking komt vooral door het ontspannende en verwijdende effect op de bloedvaten.

Libido tijdens de Overgang

Muira Puama verhoogt het libido bij mannen en vrouwen. Vrouwen in de overgang merken meer werking dan vrouwen die niet in de overgang zitten. Muira Puama kan dan ook in de menopauze gebruikt worden als hulpmiddel voor het libido. Muira Puama draagt bij vrouwen in de overgang bij aan een verhoogt seksueel verlangen, intensiteit van het orgasme en de voldoening na de seks.

Is Muira Puama veilig en heeft het bijwerkingen?

Muira Puama is een superfood dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Muira Puama en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Gebruik van Muira Puama is niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding, aangezien dit nog onvoldoende wetenschappelijk onderzocht is. Muira Puama wordt meestal goed verdragen. In een enkel geval treden maagdarmklachten op.

Kies ik voor een Muira Puama poeder of Muira Puama extract?

Voor langdurig en dagelijks gebruik, dat bij Muira Puama aanbevolen is, kies je voor een goede Muira Puama Poeder. Wil je snel en sterk resultaat en het korter gebruiken, kies dan voor een extract.

Hebben jullie positieve ervaringen met Muira Puama?

Veel mensen gebruiken Muira Puama langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Muira Puama productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Terug naar Keuzehulp