Alles over Rode Wilg

Bekend als "Cansasa" voor de Lakota, komt Red Willow Bark van de binnenste schors van de Red Dogwood. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Rode Wilg, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Rode Wilg is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Rode Wilg?

Rode Wilgenbast is de bast van de rode wilg (Salicis purpur). De bast is het levende gedeelte van de stam, net onder de schors.

Bekend als "Cansasa" voor de Lakota, komt Red Willow Bark van de binnenste schors van de Red Dogwood. Het is een spiritueel belangrijk kruid binnen de Indiaanse cultuur en wordt vaak gebruikt in tijden van ceremonie om respect te tonen of spirituele bescherming te geven.

wat is Rode Wilg?
wat doet Rode Wilg?

Hoe werkt Rode Wilg?

Deze stof komt niet alleen voor in wilgenbast, maar ook in bepaalde soorten fruit, moerasspirea en sommige cactussen. Salicylzuur is de basis van aspirine, het beroemdste medicijn ter wereld.

De toepassingen, voordelen en werking van Rode Wilg:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan R ode Wilg worden geadviseerd in een dosering van 3000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Het kan de effecten van anticoagulantia vergroten. Hetzelfde geldt voor medicijnen voor diabetes. Omgekeerd kunnen middelen die urinezuuruitscheiding bevorderen (de zogenaamde jichtmiddelen) worden geremd. Onder geen enkele omstandigheid mag wilgenbastthee worden ingenomen met ibuprofen of aspirine.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Rode Wilg:

Rode Wilg is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Rode Wilg en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Rode Wilg is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Astralagus kun je beter niet nemen als je een auto-immuun ziekte hebt of medicijnen inneemt die werken op het immuun systeem, zoals cyclophosphamide. Ook is aangetoond dat astralagus de afbraak van Lithium in je lichaam verhinderd, neem dit kruid dus niet als je lithium slikt. Ook kan het de bloedsuiker en bloeddruk beïnvloeden.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Rode Wilg, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Rode Wilg te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Rode Wilg langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Rode Wilg productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Rode Wilg te koop?" Wij leveren enkel de beste Rode Wilg waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Rode Wilg is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Rode Wilg voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Rode Wilg te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline