Alles over Pao d'arco

Pao d'arco is een populair kruid die voornamelijk gebruikt wordt voor het ondersteunen van het immuunsysteem en de afweer. Op deze pagina vind je alles over de Pao d'arco, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Pao d'arco is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Pao d'arco?

Pao d'arco (Tabebuia avellanedae) is een kleine roodbruine boom die in Zuid-Amerika wordt gekweekt en tot 15 meter hoog kan worden. De bast en de vrucht van deze plant worden medicinaal gebruikt. Het is ook bekend als 'taheebo' en komt uit de familie Sambucaceae.

De naam betekent "levensboom" in het Guarani, en het wordt al eeuwenlang door inheemse volkeren gebruikt als een belangrijk geneeskrachtig kruid.

wat is Pao d'arco?
wat doet Pao d'arco?

Hoe werkt Pao d'arco?

De bast bevat tannines, chromonen en fenolen die rijk zijn aan antioxidanten. Deze fytochemicaliën zijn verantwoordelijk voor de helende eigenschappen van deze natuurlijke remedie. Het wordt al eeuwenlang door inheemse volkeren gebruikt als schimmeldodend, antimicrobieel en antiparasitair middel.

Een van de actieve ingrediënten in dit natuurlijke middel zijn bèta-carboline-alkaloïden. Het traditionele gebruik door de Amazone Indianen wordt tegenwoordig ondersteund door de ontdekking van vele actieve verbindingen zoals lapachol en beta-lapachone.

De toepassingen, voordelen en werking van Pao d'arco:

✔  Draagt bij aan de normale werking van de afweer*

✔  Is goed voor het immuunsysteem*

✔  Goed voor de bloedruk en bloedvaten*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Pao d'arco worden geadviseerd in een dosering variërend van 2000-3000 mg per dag of 400 tot 600 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Pao d'arco:

Pao d'arco worden al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Pao d'arco en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Pao d'arco langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Pao d'arco productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Pao d'arco te koop?" Wij leveren enkel de beste Pao d'arco waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Pao d'arco zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Pao d'arco voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Pao d'arco te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline