Alles over Nori

Nori is natuurlijk bekend van sushi, maar is heeft ook het hoogste eiwitgehalte van alle zeewieren. Op deze pagina vindt je alles over Nori, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Nori is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Nori: Purperwier

Porphyra is het Griekse woord voor ‘paars’, wat de algemene kleurschakering van deze dunne, rood paarse – bijna zwarte – zeewier omschrijft. Purperwier wordt in Japan op grote schaal gekweekt. Het heet daar 'nori'. Het is dan bewerkt met schimmelculturen om het beter verteerbaar en smakelijker te maken.

Nori heeft het hoogste eiwitgehalte van alle zeewieren (tot 50% van het gewicht). Daarnaast is het ook rijk aan calcium, jodium, ijzer, fosfor, kalium, mangaan, porphyran, koper, zink en de vitaminen A, B complex, C, E en K.

nori
nori

Waarom Nori gebruiken?

In nori zitten veel vitaminen en mineralen, waarvan ijzer en vitamine b12 in significant hoge doseringen. Het eiwit ferritine zorgt voor een verbeterde ijzeropslag in nori die werd behouden na bereiding. Zowel verse, gedroogde als geroosterde nori beschikken over voor de mens relevante hoeveelheden ijzer.

Nori bevat vijf verschillende vormen van bioactief vitamine B12, dit is een zeer zeldzame eigenschap.

De toepassingen, voordelen en werking van Nori:

✔  Vijf vormen van bioactief vitamine b12*

✔  Draagt bij aan een normale werking van de schildklier*

✔  Rijk aan ijzer*

✔  Draagt bij aan het goed functioneren van het zenuwstelsel*

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Natuurlijke vitamine b12 nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

De beste Nori supplementen

Waar kun je zeewier kopen? Zeewier producten zijn in beperkte mate verkrijgbaar in Nederland. Zeewier kun je kopen bij natuurwinkels, grotere supermarkten en toko's. Het assortiment varieert, meestal kun je gedroogde varianten kopen.

Onze zeewieren zijn bijna allemaal biologisch gecertificeerd en komen bijna allemaal uit Europa. Ze zijn geanalyseerd, gekeurd en hebben een kwaliteitsgarantie.

De beste Nori supplementen voldoen aan de volgende eisen:

  • Gekeurd en geanalyseerd
  • Geen onnodige toevoegingen
  • Verschillende werkzame stoffen
  • Zijn biologisch
Nori supplement

Meest gestelde vragen over Nori:

Nori wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Nori en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Sommige zeewieren, zoals Nori, kunnen grote hoeveelheden jodium bevatten, mensen met problemen aan de schildklier moeten voorzichtig zijn.

Veel mensen gebruiken Nori langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve categorien die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Nori productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren om dit te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Nori te koop?" Wij leveren enkel de beste zeewieren waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Nori is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van zeewier voelen de effecten na een maand. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag zeewier te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline