Alles over Maretak

Maretak wordt al eeuwenlang gebruikt in rituelen, magie en medicijnen en wordt tegenwoordig ook wetenschappelijk onderzocht. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Maretak, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Maretak is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Maretak?

Maretak is een parasitaire plant die zich hecht aan een andere boom of struik. Het wordt meestal gevonden in gematigde, koude gebieden. De plant is tweehuizig, wat betekent dat er mannelijke en vrouwelijke planten zijn. De bladeren worden voor gezondheidsdoeleinden gebruikt. De witte bessen zijn giftig en kunnen bij inslikken misselijkheid, braken en diarree veroorzaken.

Maretak werd voor het eerst bestudeerd door de Zweedse arts Lars Paullus in 1902.

wat is Maretak?
wat doet Maretak?

Hoe werkt Maretak?

Maretak wordt al eeuwenlang gebruikt in rituelen, magie en medicijnen. In het oude Griekenland zou maretak een plant van vrede en liefde zijn. Tegenwoordig wordt het vooral gebruikt als decoratie tijdens de wintervakanties.

De actieve alkaloïden in maretak omvatten viscoson, viscosine, evenals ixocarpine en oxytocine.

Maretak kan worden gebruikt om de hartfunctie te ondersteunen. Ook kunnen ze worden ingezet om een normale cholesterolspiegel in stand te houden. Verder wordt dit historische kruid gezien als een antioxidant en kan derhalve het immuunsysteem ondersteunen.

De toepassingen, voordelen en werking van Maretak:

✔  Draagt bij aan de normale werking van hart en bloedvaten*

✔  Draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan maretak worden geadviseerd in een dosering variërend van 1000-2000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Gebruik alleen het Maretak blad. De witte bessen zijn giftig en kunnen bij inslikken misselijkheid, braken en diarree veroorzaken.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Maretak:

Maretak is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Maretak en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Maretak is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Maretak, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Maretak te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Maretak langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Maretak productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Maretak te koop?" Wij leveren enkel de beste Maretak waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Maretak is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Maretak voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Maretak te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline