Alles over Kudzu

Kudzu is een plantensoort in het geslacht Pueraria, die vanwege zijn wortels wordt gebruikt om verschillende traditionele medicijnen te maken. Op deze pagina vind je alles over de Kudzu, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Kudzu is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Kudzu?

Kudzu (Pueraria Lobata) is een plant die voorkomt in delen van Japan, Azië, China en de Verenigde Staten. Zowel de wortel als de bladeren en bloemen van de plant kunnen worden gegeten. Kudzu is een plantensoort in het geslacht Pueraria, die vanwege zijn wortels wordt gebruikt om verschillende traditionele medicijnen te maken.

De wortel bevat grote hoeveelheden isoflavonen.

wat is Kudzu?
wat doet Kudzu?

Hoe werkt Kudzu?

Het wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en de lijst van actieve alkaloïden in kudzu zijn puerarin, daidzein. Je kan kudzu onder meer gebruiken bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers en prikkelbare gevoelens.

In kudzu zitten ook flavonoïden: puerarine, puerarine-7-O-glycoside, tectorigenine, tectoridine, 6-O-xylosyltectoridine, glycitine, 6-O-xyloglycitine en quercetine.

De toepassingen, voordelen en werking van Kudzu:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan kudzu worden geadviseerd in een dosering variërend van 1000-2000 mg per dag, of 300-500 mg in extract vorm. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Kudzu kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden bij mensen met diabetes. Let op tekenen van een lage bloedsuikerspiegel (hypoglykemie) en controleer uw bloedsuikerspiegel zorgvuldig als u diabetes heeft en kudzu gebruikt.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Kudzu:

Kudzu wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Kudzu en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Kudzu langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Kudzu productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Kudzu te koop?" Wij leveren enkel de beste Kudzu waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Kudzu zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Kudzu voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Kudzu te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline