Alles over Horny Goat Weed

Horny Goat Weed is een interessant kruid dat steeds meer onder de aandacht komt voor het libido. Op deze pagina vind je alles over de Horny Goat Weed, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Horny Goat Weed is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Horny Goat Weed?

> Horny Goat Weed is één van de meest populaire libido kruiden.
> Horny Goat Weed wordt van oudsher ingezet om de potentie te verhogen.
> Horny Goat Weed is veilig, maar toch moeten sommige mensen voorzichtig zijn.

Horny goat weed wordt ook wel Elfenbloem genoemd, zijn wetenschappelijke naam is Epimedium. Het plantje valt onder de familie berberidaceae. De elfenbloem is een mooie, kleurrijke en winterharde vaste plant die ongeveer 30 cm hoog kan worden.

In China wordt het plantje Yin Yang Huo genoemd, wat letterlijk geil geitenkruid betekent. De legende is dat geitenhoeders zagen dat geiten opgewonden werden na het eten van het kruid, vandaar de naam.

wat is horny goat weed?
wat doet horny goat weed?

Waarom voor Horny goat weed kiezen?

Epimedium Kruid heeft een aantal ingrediënten waaronder gepersileerde flavonglycosiden, ikarisoside A, icarisid II, epimedoside A, icariin, epimedium B, yin yang huo A - E en epimedkoreanside.

De Flavonoïden in horny goat weed bestaan uit chrysoeriol, quercetine, apigenine, kaempferol en luteoline. De bladeren bevatten een veel soorten flavonoïden em sterolen. Ook bevatten ze een alkaloïde die magnaflorine wordt genoemd.

De toepassingen, voordelen en werking van Horny goat weed:

✔  Is goed voor het libido*

✔  Is goed voor de bloedvaten*

✔  Gaat vermoeidheid tegen*

✔  Bevat veel icariin

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Problemen met het libido? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Hoe gebruik ik Horny goat weed?

Om optimaal gebruik te maken van de inhoudsstoffen is het aan te raden een tinctuur te maken van het natuur poeder, of te kiezen voor een gestandaardiseerd supplement. Flavonoïden staan er om bekend te moeten oplossen in een vet of alcohol om een goede opneembaarheid te waarborgen. Ze lossen heel slecht op in water.

Je kunt thee maken van horny goat weed maar voeg hier dan altijd een beetje olie aan toe (b.v kokosolie) om de opneembaarheid te vergroten. Thee maak je door 1-3 gram horny goat weed te koken in 250ml water, laat dit ongeveer 15 minuten zachtjes koken, voeg hierna kokosolie toe voor een betere opname en eventueel wat honing voor een zoetje, drink dit drie maal daags een half uur voor de maaltijd.

gebruik

Wat is icariin?

Icariin is een soort flavonoide die valt onder de sub groep prenylflavonoiden. De wetenschappelijke verbinding voor iacriin is 8-prenylderivaat kaempferol 3,7-O-diglucoside. Deze Flavonoide komt het meeste voor in de verschillende plantensoorten die tot het geslacht Epimedium behoren.

Extracten van deze planten hebben de reputatie afrodiserende effecten te veroorzaken ( zowel bij mannen als vrouwen) en worden in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt om de libido te verbeteren.

Meest gestelde vragen over Horny goat weed:

Is Horny goat weed veilig?

Horny goat weed is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met horny goat weed en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Hoe maak ik een tinctuur van Horny goat weed?

Gebruik voor het maken van een tinctuur 1 deel poeder op 5 delen alcohol (bv wodka) met een percentage van 40-60%, laat dit 2 weken op een warme donkere plaats staan, na twee weken kun je het zeven en gebruiken. Aanbevolen dosering voor het gebruiken van deze tinctuur is 3x daags 7 druppels met wat warm water innemen.

Heeft Horny goat weed bijwerkingen en nadelen?

  • Horny goat weed is over het algemeen veilig om te gebruiken, wel wordt aangeraden na twee maanden een week te stoppen met het gebruik.
  • Ook is het niet aan te raden meer dan de aanbevolen dosering te gebruiken, overdoseren kan leiden tot duizeligheid, braken, droge mond en een bloedneus.
  • Bij het gebruik van horny goat weed moet men extra voorzichtig zijn als men ook aspirine, bloedverdunners, anticonceptie of antidepressiva gebruikt.
  • Horny goat weed heeft mogelijk wisselwerkingen met deze medicatie.
  • Horny goat weed mag niet gebruikt worden door mensen met een schildklierafwijking of een immuunstoornis.
  • Horny goat weed mag niet gebruikt worden als je anticoagulantia gebruikt of cholesterol medicatie.
  • Horny goat weed mag niet gebruikt worden door zwangeren of tijdens de borstvoeding.
  • Horny goat weed mag niet gebruikt worden bij een vertraagde bloedstolling.
  • Horny goat weed mag niet gebruikt worden door mensen met een aandoening die oestrogeen gevoelig is.

Wat zijn de ervaringen met Horny goat weed?

Veel mensen gebruiken Horny goat weed langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Horny goat weed productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Horny goat weed anders dan de Horny goat weed van de tuinen?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Horny goat weed te koop?" Wij leveren enkel de beste Horny goat weed waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Horny goat weed te voelen?

Horny goat weed is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Horny goat weed voelen de effecten na 1-4 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Horny goat weed te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline