Alles over Heermoes (Horsetail)

Heermoes is een populair kruid die voornamelijk gebruikt wordt voor het ondersteunen van huid, haar en nagels. Op deze pagina vind je alles over de Heermoes, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Heermoes is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Heermoes?

Heermoes is een veel voorkomende naam voor de plant die ook wel bekend staat als "scouring rush". De plant bevat actieve alkaloïden zoals silica, calcium, kalium, fosfor en magnesium.

Heermoes is goed voor nagels en draagt bij aan het behoud van glanzend haar. Het levert een bijdrage aan het gezond houden van de huid. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de lever, is goed voor hart en bloedvaten en is een natuurlijke rustgever.

wat is Heermoes?
wat doet Heermoes?

Hoe werkt Heermoes?

Heermoes is een plant die in veel verschillende klimaten groeit en al eeuwenlang voor medicinale doeleinden wordt gebruikt. Het wordt niet als gevaarlijk beschouwd omdat het geen bekende bijwerkingen of interacties heeft.

Heermoes is een populair kruid dat al eeuwen wordt gebruikt. Hoewel is vastgesteld dat het enkele voordelen heeft, kan het ook bijwerkingen en interacties met andere medicijnen hebben.

De toepassingen, voordelen en werking van Heermoes:

✔  Draagt bij aan een sterke huid, haar en nagels*

✔  Is goed voor de lever*

✔  Goed voor de hart en bloedvaten*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Heermoes worden geadviseerd in een dosering variërend van 2000-3000 mg per dag of 400 tot 600 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Heermoes:

Heermoes worden al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Heermoes en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Heermoes langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Heermoes productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Heermoes te koop?" Wij leveren enkel de beste Heermoes waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Heermoes zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Heermoes voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Heermoes te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline