Alles over Gewone Smeerwortel

Gewone smeerwortel is een kruid uit de bernagiefamilie dat vaak wordt gebruikt in kruidengeneesmiddelen. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Smeerwortel, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Smeerwortel is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Gewone Smeerwortel?

Gewone smeerwortel is een kruid uit de bernagiefamilie dat vaak wordt gebruikt in kruidengeneesmiddelen. Smeerwortel is een meerjarige bloeiende plant die over de hele wereld voorkomt in natte, moerassige omgevingen. Het heeft grote bladeren en een hoge bloemstengel. De stengel is vaak rood, waardoor hij in zijn natuurlijke habitat heel gemakkelijk te herkennen is.

wat is Gewone Smeerwortel?
wat doet Gewone Smeerwortel?

Hoe werkt Gewone Smeerwortel?

Gewone smeerwortel is een overblijvend kruid dat groeit in vochtige, schaduwrijke gebieden. Het heeft veel medicinale toepassingen en wordt al eeuwenlang gebruikt in de Chinese kruidengeneeskunde. Gewone smeerwortel kan worden uitwendig gebruikt worden om wonden en brandwonden te behandelen.

De gezondheidsvoordelen van gewone smeerwortel zijn te wijten aan de aanwezigheid van bepaalde alkaloïden. Deze alkaloïden omvatten allantoïne en rozemarijnzuur (allylsalycilic zuur) waarvan is aangetoond dat ze bijdragen aan de gezondheid van de huid en spieren.

De toepassingen, voordelen en werking van Gewone Smeerwortel:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan smeerwortel worden geadviseerd in een dosering variërend van 1000-2000 mg per dag.

Bijwerkingen?

Gewone smeerwortel is bedoeld voor uitwendig gebruik, in verband met de hode dosering pyrrolizidine-alkaloiden.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Gewone Smeerwortel:

Gewone Smeerwortel is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Gewone Smeerwortel en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Gewone Smeerwortel is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Astralagus kun je beter niet nemen als je een auto-immuun ziekte hebt of medicijnen inneemt die werken op het immuun systeem, zoals cyclophosphamide. Ook is aangetoond dat astralagus de afbraak van Lithium in je lichaam verhinderd, neem dit kruid dus niet als je lithium slikt. Ook kan het de bloedsuiker en bloeddruk beïnvloeden.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Gewone Smeerwortel, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Gewone Smeerwortel te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Gewone Smeerwortel langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Gewone Smeerwortel productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Gewone Smeerwortel te koop?" Wij leveren enkel de beste Gewone Smeerwortel waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gewone Smeerwortel is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Gewone Smeerwortel voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Gewone Smeerwortel te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline