Alles over Duizendblad

Duizendblad is een interessant kruid vanwege de hoge hoeveelheid bitterstoffen dat het bevat. Op deze pagina vind je alles over de Duizendblad, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Duizendblad is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Duizendblad?

> Duizendblad is populair vanwege de grote hoeveelheid bitterstoffen.
> Duizendblad bevat het speciale antioxidant chamazuleen.
> Duizendblad is veilig, maar toch moeten sommige mensen voorzichtig zijn.

Duizendblad (achillea Millefolium) is een plant die van oorsprong in gematigde en subtropische zones van europa en west Azië voorkomt.

Duizendblad stond bekend als militairen kruid, omdat het werd gebruikt bij het stelpen van wonden. Andere voorkomende namen voor duizendblad zijn neusbloeding plant, duivel brandnetel, sanguinary of soldaat wondkruid

wat is duizendblad?
wat doet duizendblad?

Waarom voor Duizendblad kiezen?

Duizendblad is een plantje die een hoge concentratie aan pure bitterstoffen bevat. Het plantje valt in de fytotherapie dan ook onder de AMARA PURA varianten.

Duizendblad wordt van oudsher gebruikt om zijn alkaloïden en looistoffen die de uitwendige bloedstelpende werking zouden veroorzaken, en Tannines die een samentrekkend effect hebben.

Naast deze belangrijke inhoudsstoffen bevat de gekweekte variant van de duizendblad ook nog het sterke antioxidant chamazuleen (40 - 60 %).

Hoe gebruik ik Duizenblad?

Duizendblad is het goed te gebruiken als thee, zo maak je optimaal gebruik van de aanwezige bitterstoffen. Om de opname van de alkaloïden te garanderen is het aan te raden een beetje kokosolie of melk toe te voegen aan de thee om een vette verbinding te maken.

De beste manier om gebruik te maken van Duizendblad is door hier een tinctuur van te maken. Duizendblad bevat hoge concentraties aan chamazuleen, helaas is dit een vluchtige olie die snel verdampt. Dit kun je voorkomen door een tinctuur te maken. Zo maak je optimaal gebruik van Duizendblad.

gebruik

Meest gestelde vragen over Duizendblad:

Duizendblad is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Duizendblad en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Gebruik voor het maken van een tinctuur 1 deel poeder op 5 delen alcohol (bv wodka) met een percentage van 40-60%, laat dit 2 weken op een warme donkere plaats staan, na twee weken kun je het zeven en gebruiken. Aanbevolen dosering voor het gebruiken van deze tinctuur is 3x daags 7 druppels met wat warm water innemen.

  • Ook is het niet aan te raden meer dan de aanbevolen dosering te gebruiken, overdoseren kan leiden tot duizeligheid.
  • Duizendblad mag niet gebruikt worden door zwangeren of tijdens de borstvoeding.

Veel mensen gebruiken Duizendblad langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Duizendblad productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Duizendblad te koop?" Wij leveren enkel de beste Duizendblad waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Duizendblad is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Duizendblad voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Duizendblad te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline