Alles over Duivelsklauw

Duivelsklauw is het populairste kruid uit Afrika en wordt door mensen over de hele wereld gebruikt. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Duivelsklauw, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Duivelsklauw is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Duivelsklauw?

Duivelsklauw is een plant afkomstig uit de Kalahari-woestijn en komt ook voor in andere delen van Afrika. Het dankt zijn naam aan de plaatselijke legende die zegt dat het door Satan werd gebruikt om zondaars te grijpen en te verscheuren. De plant wordt ook wel "poor man's aspirine" genoemd omdat het eigenschappen zou hebben die vergelijkbaar zijn met die van aspirine.

Van duivelsklauw kan een crème of thee worden gemaakt die oraal kan worden ingenomen of uitwendig kan worden aangebracht.

wat is Duivelsklauw?
wat doet Duivelsklauw?

Hoe werkt Duivelsklauw?

Duivelsklauw (Harpago) is een plant die groeit in de woestijnen van Afrika en Zuid-Azië. De actieve ingrediënten zijn harpagosiden, harpagophytine en chelidonzuur, waarvan is vastgesteld dat ze bijdragen aan de gezondheid van de gewrichten.

De plant staat vooral bekend om zijn ondersteunende invloed op de gewrichten. Duivelsklauw helpt gewrichten soepel te houden, bijvoorbeeld na een dag met veel beweging of intensieve training. Daarnaast ondersteunt duivelsklauw de spijsvertering.

De toepassingen, voordelen en werking van Duivelsklauw:

✔  Voor het behoud van soepele gewrichten*

✔  Helpt de spijsvertering*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan duivelsklauw worden geadviseerd in een dosering variërend van 1000-2000 mg per dag, of 500 mg extract. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige bij bloedstollingsproblemen. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Duivelsklauw:

Duivelsklauw is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Duivelsklauw en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Duivelsklauw is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Duivelsklauw, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Duivelsklauw te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Duivelsklauw langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Duivelsklauw productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Duivelsklauw te koop?" Wij leveren enkel de beste Duivelsklauw waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Duivelsklauw is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Duivelsklauw voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Duivelsklauw te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline