Alles over Desmodium

Desmodium is een wilde, winterharde plant afkomstig uit West-Afrika en wordt gebruikt voor de lever. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Desmodium, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Desmodium is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Desmodium?

Desmodium (Desmodium adscendens) lijkt op klaver en is een wilde, winterharde plant met meerdere bladeren, afkomstig uit West-Afrika. Hij is ook wijdverspreid in Latijns-Amerika (Brazilië, Peru, Amazonegebied) en in alle vochtige evenaarsgebieden. De desmodiumplant is een geslacht van planten in de vlinderbloemigenfamilie Fabaceae.

De bladeren worden gedroogd of vermalen tot poeder en worden vaak gemengd met andere kruiden voor medische doeleinden.

wat is Desmodium?
wat doet Desmodium?

Hoe werkt Desmodium?

Desmodium adscendens bevat verschillende alkaloïden, saponinen, flavonoïden en anthocyanen. Het draagt bij aan een normale werking van de lever en ondersteunt het lichaam om afvalstoffen uit het lichaam te elimineren.

De toepassingen, voordelen en werking van Desmodium:

✔  Ondersteunt de reinigende werking van de lever*

✔  Draagt bij aan een normale leverfunctie*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan desmodium worden geadviseerd in een dosering variërend van 2000-3000 mg per dag of 500-700 mg extract. Als onderhoud kan het gebruik van 2000 mg per dag volstaan. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Desmodium kan diarree en misselijkheid veroorzaken als je te hoge doseringen inneemt.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Desmodium:

Desmodium wordt al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt en gegeten. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Desmodium en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Veel mensen gebruiken Desmodium langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Desmodium productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar zijn de beste Desmodium te koop?" Wij leveren enkel de beste Desmodium waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Desmodium zijn een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Desmodium voelen de effecten na 10-20 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Desmodium te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline