Alles over Blauw Glidkruid

Blauw Glidkruid is een populair kruid dat bijdraagt aan ontspanning. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Blauw Glidkruid, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Blauw Glidkruid is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Blauw Glidkruid?

Blauw glidkruid (Scutellaria lateriflora) is een plant afkomstig uit Noord-Amerika. Het wordt meestal gevonden in vochtige, schaduwrijke gebieden en groeit tot een hoogte van ongeveer 16 inch.

Blauw glidkruid heeft een vierkantige stengel en de bloemen zijn wit en paarsblauw of zelden lichtroze van kleur. Voornamelijk de bladeren van de plant bevatten flavonoïden. Het extract van de Scutellaria lateriflora wordt in supplementen gebruikt om ontspanning te beïnvloeden.

wat is Glidkruid?
wat doet Glidkruid?

Hoe werkt Blauw Glidkruid?

Glidkruid is een plant die al eeuwenlang medicinaal wordt gebruikt en waarvan bekend is dat het veel potentiële voordelen heeft. Enkele van de gezonde en actieve alkaloïden in Glidkruid zijn flavonoïden, tannines, saponinen en essentiële oliën.

Andere interessante actieve alkaloïden zijn aminopyrine, asarone en corynoxanthine.

De toepassingen, voordelen en werking van Blauw Glidkruid:

✔  Draagt bij aan ontspanning in stress-situaties*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan blauw glidkruid worden geadviseerd in een dosering variërend van 2000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Blauw Glidkruid is een geweldig kruid om te proberen en is meestal erg veilig. Het kan echter maagklachten veroorzaken in (te) hoge doseringen, dus mensen met een voorgeschiedenis van maagklachten moeten het vermijden.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Blauw Glidkruid:

Blauw Glidkruid is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Blauw Glidkruid en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Blauw Glidkruid is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Astralagus kun je beter niet nemen als je een auto-immuun ziekte hebt of medicijnen inneemt die werken op het immuun systeem, zoals cyclophosphamide. Ook is aangetoond dat astralagus de afbraak van Lithium in je lichaam verhinderd, neem dit kruid dus niet als je lithium slikt. Ook kan het de bloedsuiker en bloeddruk beïnvloeden.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Blauw Glidkruid, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Blauw Glidkruid te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Blauw Glidkruid langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Blauw Glidkruid productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Blauw Glidkruid te koop?" Wij leveren enkel de beste Blauw Glidkruid waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Blauw Glidkruid is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Blauw Glidkruid voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Blauw Glidkruid te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline