Dong Quai

Alles over Dong Quai voor Vrouwen bij Superfoodsonline

Dong Quai is e'e'n van de meest effectieve kruiden voor de vrouwelijke ongemakken. Op deze pagina vind je alles over Dong Quai, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Onderaan vind je alle Dong Quai poeder en supplementen duidelijk vergeleken.

Wat is Dong Quai?

Dong quai is één van de meest gebruikte kruiden in de Chinese geneeskunde. De Chinese engelwortel is een variant van de grote engelwortel die in Europa voorkomt. Naast een sterke ondersteuning voor de vrouwelijke ongemakken en de menopauze, is Dong Quai de enige niet-dierlijke bron van vitamine B12.

Voordelen, toepassingen en werking:

  • Goed bij overgangsklachten*
  • Inzetbaar bij een onregelmatige menstruatiecyclus*
  • Goed inzetbaar bij PMS*

Wat is de werking van Dong Quai en waar is Dong Quai goed voor? De belangrijkste chemische component in de wortel is ligustilide, waarvan het gehalte op kan lopen tot 5% in de gedroogde wortel. Het verbetert de bloedcirculatie* in de vrouwelijke geslachtsorganen, werkt menstruatiebevorderend en krampwerend*, maakt snelle baarmoedercontracties regelmatiger en trager*. De coumarinen, feruleenzuur, scopoletine en ligustilide hebben een krampwerende werking*.

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze veiligheidspagina.

Wetenschappelijk onderzoek en referenties

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geinformeerd bent en beschikking hebt tot het meeste recente wetenschappelijke onderzoek en deskundig advies. Wil je wetenschappelijke referenties en naslagwerk lezen over Dong Quai? Mocht je meer informatie over de studies willen hebben, heb je moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Wil je advies over Dong Quai?

Heb je vragen over Dong Quai? Wil je weten hoe jij Dong Quai het beste kan gebruiken, of welk product het beste bij jou past?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meest gestelde vragen over Dong Quai:

Is Dong Quai veilig?

Dong Quai is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Dong Quai en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Dong Quai bijwerkingen en nadelen?

Dong Quai is bloedverdunnend. Gebruik geen Dong Quai als je bloedverdunnende (coumarine derivaten) medicatie neemt. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Is te veel Dong Quai schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Dong Quai, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Dong Quai te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Dong Quai?

Veel mensen gebruiken Dong Quai langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Dong Quai productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Dong Quai anders dan de Dong Quai van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Dong Quai te koop?" Wij leveren enkel de beste Dong Quai waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Dong Quai te voelen?

Dong Quai is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Dong Quai voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Dong Quai te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

©2019 Superfoodsonline