Shankapushpi

Biologische Shankapushpi Kopen bij Superfoodsonline | Ayurveda

Wil je advies over Shankapushpi?

Heb je vragen over Shankapushpi? Wil je weten hoe jij Shankapushpi het beste kan gebruiken, of welk product het beste bij jou past?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wat is Shankapushpi?

Shankapushpi (Convulvilus pluricaulis) is een kleine plant met witte en blauwe bloemen dat voornamelijk in Noord-India groeit. In India werd Shankapushpi van oudsher gebruikt om het leervermogen en de concentratie te verbeteren.

In het Nederlands wordt Shankapushpi 'kittelbloem' genoemd en in Engeland 'Butterfly Pea'. Gek feitje: Shankapushpi wordt in Azië ook wel Clitoria ternatea genoemd, een benoeming naar de clitoris. Dit omdat de bloem gelijkenis vertoont met het vrouwelijke geslachtsdeel. Andere benamingen en schrijfwijzen voor deze bloem zijn: Shankapushi, Shankapuhpi, Cordofan Pea, Bunga Telang, Cuntflower.

Meest gestelde vragen over Shankapushpi:

Is Shankapushpi veilig?

Shankapushpi (Convulvilus pluricaulis) is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Shankapushpi en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft Shankapushpi bijwerkingen en nadelen?

Shankapushpi is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam.

Is te veel Shankapushpi schadelijk?

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Shankapushpi, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Shankapushpi te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Wat zijn de ervaringen met Shankapushpi?

Veel mensen gebruiken Shankapushpi langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Shankapushpi productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Is jullie Shankapushpi anders dan de Shankapushpi van andere aanbieders?

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Shankapushpi te koop?" Wij leveren enkel de beste Shankapushpi waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Wanneer begin ik de effecten van Shankapushpi te voelen?

Shankapushpi is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Shankapushpi voelen de effecten na 2-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Shankapushpi te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2021 Superfoodsonline