Alles over Mucuna Pruriens

Mucuna is de rijkste natuurlijke bron van hormoon ondersteunende stoffen. Op deze pagina vind je alles over de Mucuna, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Mucuna is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Mucuna?

> Mucuna is de rijkste natuurlijke bron van l-dopa.
> Mucuna kopen is een van de beste oplossingen voor een betere hormoonhuishouding.
> Mucuna is veilig, maar toch moeten sommige mensen voorzichtig zijn.

Mucuna Pruriens is een tropische peulvrucht dat gevonden wordt in Afrika, India en het Carribisch gebied. De zaden zijn één van de belangrijkste kruiden in de Ayurveda.

Er is een lange geschiedenis van gebruik in India, vooral voor de potentie ondersteunende effecten. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de mannelijke hormonen.

wat is mucuna?
wat doet mucuna?

Hoe werkt Mucuna?

Mucuna is een natuurlijke bron van Levodopa (L-Dopa). L-Dopa is de voorloper van de neurotransmitter Dopamine in onze hersenen. Het innemen van Mucuna wordt dan in veel wetenschappelijke onderzoeken in verband gebracht met een verhoogd dopamine gehalte in de hersenen en kan gebruikt worden om dopamine te verhogen.

Daarnaast is Mucuna een goede bron van het actieve co-enzym Q10, glutathion, inositol, NADH (gereduceerd nicotinamide adenine dinucleotide), trypsine en polyfenolen.

De toepassingen, voordelen en werking van Mucuna:

✔  Is goed voor de hersenen

✔  Gaat vermoeidheid tegen*

✔  Is goed voor het leervermogen*

✔  Ondersteunt het geheugen*

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Problemen met het geheugen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Mucuna poeder of extract kopen?

Bij Superfoodsonline kan je zowel mucuna poeder kopen als mucuna extract. Onze mucuna poeder is ook

Kies voor een extract wanneer:

Je last hebt van specifieke klachten of indicaties. Een extract is krachtiger, werkt sneller en is gestandaardiseerd.

Kies voor een poeder wanneer:

Je een algemene dagelijkse ondersteuning wenst zonder dat je specifieke klachten hebt.

mucuna extract

Meest gestelde vragen over Mucuna:

Mucuna is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Mucuna en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Mucuna is zeer veilig. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Gebruik van mucuna is niet aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoeding, aangezien dopamine de afgifte remt van het hypofysehormoon prolactine. Mucuna wordt meestal goed verdragen. In een enkel geval kan het hoofdhaar wat donkerder gaan kleuren.

Veel mensen gebruiken Mucuna langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Mucuna productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Mucuna te koop?" Wij leveren enkel de beste Mucuna waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Mucuna is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Mucuna voelen de effecten na 3-5 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Mucuna te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline