Alles over Mochras

Mochras is een soort bloeiende plant in de Malvaceae-familie. Het is inheems in India en Sri Lanka. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Mochras, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Mochras is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Mochras?

Mochras is een bloeiende plant in de Malvaceae-familie. Het is inheems in India en Sri Lanka, maar groeit ook in tropisch Afrika en Maleisië. Mochras staat bekend als de zijden katoenboom omdat de bloemen lijken op wattenbolletjes die gevuld zijn met dons.

Mochras is een hoge, bladverliezende boom die tot 15 meter groeit. De bladeren zijn groot en rond met een hartvormige basis. Het produceert clusters van geurige roze bloemen op lange, bungelende stelen. De zaden worden gebruikt voor het maken van thee, koken en sommige medicijnen.

wat is Mochras?
wat doet Mochras?

Hoe werkt Mochras?

De gezonde en actieve alkaloïden in Mochras zitten in de zaden. Een van deze alkaloïden wordt mochrasin genoemd.

De toepassingen, voordelen en werking van Mochras:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Mochras worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-1000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan mochras bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
placeholder

Kan jij ons een handje helpen?

We zijn op dit moment hard bezig met het zoeken naar een nieuw product in deze categorie. Zodra we eentje hebben gevonden die door onze strenge selectie komt zullen we het meteen toevoegen.

Misschien ken jij een product dat je graag toegevoegd zou willen zien? Dan stellen we het uiteraard enorm op prijs als je ons dat laat weten. Dat kan je doen door ons een mailtje te sturen! Mocht het interessant en mogelijk voor ons zijn dan belonen we je graag voor de gouden tip.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline