Alles over Karanja

Karanja (Millettia pinnata) is een groenblijvende boom die inheems is in India en delen van Zuidoost-Azië. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Karanja, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Karanja is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Karanja?

Karanja (Millettia pinnata) is een groenblijvende boom die inheems is in India en delen van Zuidoost-Azië. Het zijn hardhouten bomen met een rechte stam en vingervormige bladeren. De vrucht van de karanja-plant wordt de karanj of zwarte pruim genoemd, die een sterke, bittere smaak heeft en kan worden gebruikt als vervanging voor koffiebonen.

Het heeft een hard en duurzaam hout dat bestand is tegen insecten- en rotschade, waardoor het een ideaal hout is voor constructie en meubels.

wat is Karanja?
wat doet Karanja?

Hoe werkt Karanja?

Karanja is een plant die in de tropen groeit. Het bevat gezonde en actieve alkaloïden zoals tannines, saponinen, flavonoïden, stigmasterol en vitamines.

De toepassingen, voordelen en werking van Karanja:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Karanja worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-1000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan karanja bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
placeholder

Kan jij ons een handje helpen?

We zijn op dit moment hard bezig met het zoeken naar een nieuw product in deze categorie. Zodra we eentje hebben gevonden die door onze strenge selectie komt zullen we het meteen toevoegen.

Misschien ken jij een product dat je graag toegevoegd zou willen zien? Dan stellen we het uiteraard enorm op prijs als je ons dat laat weten. Dat kan je doen door ons een mailtje te sturen! Mocht het interessant en mogelijk voor ons zijn dan belonen we je graag voor de gouden tip.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline