Alles over Kantakari

Kantakari (Solanum virginianum) is een nachtschade die gezonde en actieve alkaloïden bevat. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Kantakari, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Kantakari is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Kantakari?

De Solanum virginianum, ook bekend als Kantakari, is een bloeiende plant uit de nachtschadefamilie, afkomstig uit het Amerikaanse zuidwesten. Het is een opgaande plant met kleine, heldergroene bladeren en geeft in het voorjaar rode bloemen. De vrucht van de Kantakari is een kleine rode tomaat met een tere schil.

Het is inheems in Zuid-Amerika, maar heeft zich nu verspreid over de hele wereld. Het werd ongeveer 8.000 jaar geleden gedomesticeerd door de Moche-bevolking.

wat is Kantakari?
wat doet Kantakari?

Hoe werkt Kantakari?

Kantakari (Solanum virginianum) is een nachtschade die gezonde en actieve alkaloïden bevat. Het actieve ingrediënt in deze plant is solasodine, dat in hogere concentraties kan worden gevonden als het 's nachts wordt geoogst.

De toepassingen, voordelen en werking van Kantakari:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Kantakari worden geadviseerd in een dosering variërend van 250-1000 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Bij te hoge doseringen kan kantakari bijwerkingen hebben zoals misselijkheid.

acerola recept
placeholder

Kan jij ons een handje helpen?

We zijn op dit moment hard bezig met het zoeken naar een nieuw product in deze categorie. Zodra we eentje hebben gevonden die door onze strenge selectie komt zullen we het meteen toevoegen.

Misschien ken jij een product dat je graag toegevoegd zou willen zien? Dan stellen we het uiteraard enorm op prijs als je ons dat laat weten. Dat kan je doen door ons een mailtje te sturen! Mocht het interessant en mogelijk voor ons zijn dan belonen we je graag voor de gouden tip.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline