Alles over Butea Superba

Butea superba is een plant die al eeuwenlang traditioneel wordt gebruikt in landen als Thailand, India en Sri Lanka. Het is ook een populair supplement vanwege de gezondheidsvoordelen. Op deze pagina vind je alles over de Butea Superba, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Butea Superba is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Butea Superba?

Butea superba is een plant die al eeuwenlang traditioneel wordt gebruikt in landen als Thailand, India en Sri Lanka. Butea superba staat ook wel bekend als Red Kwao Krua of Kwao Kreu Dang. Deze plant wordt meestal in het wild gevonden in bossen en op de hellingen van Nepal.

Het wordt ook wel ‘het liefdeskruid van Thailand’ genoemd. In Thailand wordt het kruid door middelbare en oudere mannen gebruikt om het libido te ondersteunen. Butea superba wordt gemaakt van de wortels van de plant.

wat is Butea Superba?
wat doet Butea Superba?

Hoe werkt Butea Superba?

Butea Superba is een bloeiende plant die van oudsher als natuurlijk afrodisiacum wordt gebruikt. Butea superba bevat de actieve alkaloïden erythroxylum, buteïne en butea samen met gezonde alkaloïden. Deze alkaloïden zijn verantwoordelijk voor de therapeutische voordelen van deze plant.

De toepassingen, voordelen en werking van Butea Superba:

Wij mogen in het kader van de Europese wetgeving omtrent gezondheidsclaims niet op de website vermelden voor welke toepassing je dit supplement kan gebruiken. Persoonlijk advies mag wel. Neem contact met ons op of gebruik het formulier hiernaast om meteen verder geholpen te worden.

Belangrijk

Ondersteuning nodig? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Dosering

Gebaseerd op practice based evicence (toepassing in de praktijk), kan Butea Superba worden geadviseerd in een dosering variërend van 400-800 mg per dag. Bij intensieve inspanning en therapeutische doeleinden kunnen hogere doseringen gebruikt worden, daarbij rekening houdend met de persoon, interacties, indicatie etc.

Bijwerkingen?

Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

acerola recept

Meest gestelde vragen over Butea Superba:

Butea Superba is een kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Butea Superba en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Butea Superba is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Uiteraard kan er een persoonlijke gevoeligheid bestaan waardoor je bijvoorbeeld wat darmklachten kan krijgen bij hogere doseringen. Dit is zeer zeldzaam. Astralagus kun je beter niet nemen als je een auto-immuun ziekte hebt of medicijnen inneemt die werken op het immuun systeem, zoals cyclophosphamide. Ook is aangetoond dat astralagus de afbraak van Lithium in je lichaam verhinderd, neem dit kruid dus niet als je lithium slikt. Ook kan het de bloedsuiker en bloeddruk beïnvloeden.

Het is heel moeilijk om een te hoge dosering binnen te krijgen van Butea Superba, het is een veilige stof. Je lichaam is goed in staat om Butea Superba te verwerken en heeft in hoge doseringen ook geen toxiciteit. Echter raden wij altijd aan om volgens de gebruiksaanwijzing te handelen.

Veel mensen gebruiken Butea Superba langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Butea Superba productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Butea Superba te koop?" Wij leveren enkel de beste Butea Superba waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Butea Superba is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Butea Superba voelen de effecten na 3-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Butea Superba te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2023 Superfoodsonline