Alles over Ajowan (Carom)

Ajowan is een ayurvedisch zaad dat gebruikt wordt voor de darmen. Op deze pagina vind je alles over de Ajowan, de werking, ervaringen en bijwerkingen. Als je wil weten wat Ajowan is, waarom mensen het als supplement nemen, en of het een voordeel voor je kan hebben, dan wil je deze pagina lezen.

Wat is Ajowan?

Ajowan (Trachyspermum ammi) is een specerij uit India en Pakistan.

De plant is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-India, maar wordt gekweekt in heel Midden-Azië, Noord-Afrika en Ethiopië. De plant is een lid van de schermbloemenfamilie en daarmee is Ajowan botanisch verwant aan karwij en komijn. De zaden lijken op kleine selderijzaden.

wat is Ajowan?
wat doet Ajowan?

Wat doet Ajowan?

De zaden van de plant werden reeds in de oudheid gebruikt als een antiseptisch middel. De zaden worden gebruikt als specerij, ze smaken en ruiken naar tijm maar zijn iets scherper en bitterder.

Ajowan behoort in Arabië en in Indië tot de vaste keukenkruiden.

De toepassingen, voordelen en werking van Ajowan:

✔  Is goed voor de darmen*

✔  Is goed voor de spijsvertering*

 

 

 

 

* Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn -op dit moment- nog bij de ESFA in behandeling. Voor meer informatie over gezondheidsclaims en het correcte gebruik hiervan verwijzen we je graag naar onze > veiligheidspagina.

Belangrijk

Spijsvertering problemen? Dit kan je aanpakken met een gezonde levensstijl, ondersteund door een natuurlijk kruid, superfood of voedingssupplement. Natuurlijke poeders en capsules zijn voedingssupplementen. Ze ondersteunen je gezondheid maar zijn geen vervanging voor een gezonde leefstijl. Raadpleeg altijd een arts als je medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft voordat je een kruid, superfood of voedingssupplement inneemt.

Wetenschappelijk onderzoek

Voor Superfoodsonline is het erg belangrijk dat jij goed geïnformeerd bent, snapt waar informatie op gebaseerd is en daarnaast inzicht hebt wanneer je van deskundig advies kan spreken. Heb je misschien moeite met het lezen van dit soort informatie of wil je product informatie, neem dan contact op en dan helpen we je graag verder.

Meest gestelde vragen over Ajowan:

Ajowan is een ayurvedisch kruid dat al heel lang veilig door mensen over de hele wereld gebruikt wordt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan met Ajowan en er zijn nooit resultaten geweest die de veiligheid ter discussie stellen.

Ajowan is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Bij een te hoge dosering kunnen er wat darmklachten ontstaan. Dit is zeer zeldzaam.

Veel mensen gebruiken Ajowan langdurig en zijn er zeer positief over. Het is voor veel toepassingen één van de meest effectieve supplementen die je kan kiezen. Je kunt op elke desbetreffende Ajowan productpagina de reviews vinden die mensen hebben gegeven. We adviseren omdat te bekijken, ervaringen helpen!

Mensen vragen zich vaak af: "Waar is de beste Ajowan te koop?" Wij leveren enkel de beste Ajowan waarvan we elke stap in de productielijn weten. Er bestaat een behoorlijk kwaliteit verschil tussen dit soort producten. Wij garanderen je de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Ajowan is een voedingsmiddel en geen farmaceutisch medicijn. Dit betekent dat het langer duurt voordat de effecten beginnen op te treden. De meeste mensen die beginnen met het elke dag nemen van Ajowan voelen de effecten na 4-10 dagen. We adviseren om tenminste 1 verpakking lang elke dag Ajowan te nemen om de maximale effecten te kunnen ondervinden.

placeholder

Kan jij ons een handje helpen?

We zijn op dit moment hard bezig met het zoeken naar een nieuw product in deze categorie. Zodra we eentje hebben gevonden die door onze strenge selectie komt zullen we het meteen toevoegen.

Misschien ken jij een product dat je graag toegevoegd zou willen zien? Dan stellen we het uiteraard enorm op prijs als je ons dat laat weten. Dat kan je doen door ons een mailtje te sturen! Mocht het interessant en mogelijk voor ons zijn dan belonen we je graag voor de gouden tip.


✔  Voor 23.59 besteld, morgen in huis

✔  Gratis verzending vanaf 35,-

✔  O.b.v. wetenschappelijk onderzoek

✔  Bel ons op 050 211 2964


payment-methods

Gratis retourneren | Privacy & Cookies | Algemene voorwaarden | Disclaimer

payment-methods

facebook
instagram
pinterest

©2012 - 2024 Superfoodsonline