Krill olie 60 softgels 500mg

€ 16,95

Beschikbaarheid: Direct leverbaar.

 • Koop 2 voor € 15,95 per stuk. en bespaar 6%
 • Koop 5 voor € 14,95 per stuk. en bespaar 12%

Meer Informatie?

Zuivere Aker Biomarine Krill olie van Purason

Tot een aantal jaren geleden was omega-3 uit visolie de meest verkrijgbare vorm die er beschikbaar was. Maar sinds een aantal jaren begint Krillolie steeds populairder te worden en wordt deze terecht gezien als een alternatief voor visolie. Krill olie is een superieure bron van Omega-3 en van nature arm aan verontreinigingen en bevat bovendien ook astaxanthine.

Gepatenteerde Krill olie: Aker Biomarine™

Krill olie van Purason is van de allerhoogste kwaliteit en afkomstig van Aker Biomarine™. Partner Aker Biomarine™ werkt nauw samen met het wereld natuur fonds in Noorwegen waardoor duurzame krill oogst uit de Antarctische Oceaan wordt gegarandeerd.

Waarom krill olie kopen?

Krillolie heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van visolie, namelijk:

 • betere opname in het lichaam
 • geen verontreinigingen
 • van nature een sterke antioxidant
 • duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd

Krillolie wordt gemaakt van krill, kleine garnaalachtige schaaldieren die hoge concentraties omega-3 vetzuren bevatten. Krillolie bestaat uit een unieke combinatie van verschillende actieve ingrediënten die allen samenwerken om de opname van omega-3 vetzuren in je lichaam te vergroten. Het ingrediënten profiel van krillolie overtreft daarmee dat van visolie.

Essentiële omega-3 vetzuren worden in je lichaam slechts in kleine hoeveelheden aangemaakt.

Omega 3-vetzuren hebben veel gunstige effecten op je lichaam. In wetenschappelijk onderzoek is veel te vinden over de gezonde eigenschappen van omega-3. Het is daarom erg belangrijk om extra omega-3 in je dieet in te nemen, maar het westerse voedingspatroon bevat vaak zeer weinig omega-3. Een supplement met omega-3 vetzuren kan deze tekorten in de voeding aanvullen om zo aan de vraag van het lichaam te voldoen.

Verschil tussen krillolie en visolie

De omega-3 vetzuren in krillolie zijn niet gelijk aan de omega-3 vetzuren uit visolie. In tegenstelling tot visolie bevat krillolie voornamelijk omega-3 vetzuren die gebonden zijn aan fosfolipiden ook wel bekend als omega-3 fosfolipiden. De omega-3 vetzuren in visolie bestaan voornamelijk uit omega-3 triglyceriden. Doordat de omega-3 vetzuren in krillolie aan fosfolipiden zijn gebonden worden ze beter opgenomen dan andere vormen van omega-3 vetzuren. De fosfolipiden in Krillolie zijn direct beschikbaar in het lichaam en worden gebruikt als bouwstenen van weefsels en organen. Daarbij wordt dan ook direct de omega-3 voor de cel beschikbaar. De triglyceriden in visolie worden door het lichaam meer gebruikt als energiebron. Mensen met een te hoog cholesterol moeten juist proberen om de inname van triglyceriden te beperken.

Astaxanthine

Krillolie bevat in tegenstelling tot visolie ook astaxanthine, een van nature voorkomend antioxidant in krill. Samen met de fosfolipiden zorgt astaxanthine ervoor dat de omega-3 vetzuren binnen in de capsule niet bederven. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en de houdbaarheid van krillolie wordt hiermee verlengd tot wel twee jaar op kamertemperatuur.

Fosfatidylcholine

Een ander uniek feit is dat krillolie erg rijk is aan fosfatidylcholine. Dit is de meest voorkomende fosfolipide in krillolie. Fosfatidylcholine is een voorloper van de neurotransmitter acetylcholine, welke noodzakelijk is voor een goede prikkeloverdracht tussen hersencellen en voor spiercontrole.

Vrij van vervuiling

Krill staat onderaan in de voedselketen en wordt gevangen in de schone wateren rondom Antarctica. krillolie is hierdoor minder vatbaar voor verontreinigingen zoals kwik, PCB's, zware metalen en andere toxines.

Duurzaam & milieuvriendelijk

Krill is een goed voorbeeld van een vernieuwbare voedselbron. Krill behoort zelfs tot de grootste biomassa in de oceaan. Overbevissing speelt bij het produceren van krillolie geen rol mede door de grote beschikbare hoeveelheden en snelle regeneratie capaciteit van krill. Doordat bij de vangst van krill met speciale netten en vangstmethoden wordt gewerkt, worden andere oceaandieren gespaard.

Extra informatie

Minimaal houdbaar tot

1 aug. 2018

Gebruiksaanwijzing

Volwassenen 1 tot 2 capsules bij het ontbijt innemen met water.
Kinderen vanaf 7 jaar 1 capsule per dag.

Bewaren bij kamertemperatuur

Ingrediënten

500 mg Krill olie uit Euphausia superba, 215 mg softgel capsule (bovine gelatine, glycerol, sorbitol, water).

Voedingswaarde

Voedingswaarde Krill olie  per softgel
Energie  17,9kJ/4,3kcal
Vet  0,5g
Verzadigde vetten  0,1g
Koolhydraten  0g
Waarvan suiker  0g
Voedingsvezel  0g
Eiwitten  0g
Zout  8,8mg
Marine fosfolipiden 200mg
Omega-3 110mg
 waarvan EPA 60mg
 waarvan DHA 27mg
Omega-6 <10mg
Omega-9 40mg
Astaxanthine 40µg

Allergenen Informatie

Niet geschikt bij allergie voor schaal- en schelpdieren, mosselen of zeevruchten.

Vegetarisch

Niet geschikt voor vegetariers.

Inhoud

60 softgels

Land van Herkomst

Antarctica

Merk

Purason

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl Protonstraat 9a 9743 AL Groningen

Disclaimer

Over je gezondheid

Je wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan je (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen. Als je lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een therapeut of (natuur)arts en volg zijn/haar adviezen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij je aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of al verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met je (via email of telefonisch).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Het zijn geen geneesmiddelen en geen enkele uiteenzetting op deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat deze producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is moet je, als je zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is moet je eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

Over de informatie op deze website

Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Aansprakelijkheid

Superfoodsonline stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Superfoodsonline.

Contact

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Ratings & Reviews

5
1review
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Review toevoegen
Klantenrecensies
 • 1 van de 2 mensen vind deze review behulpzaam

  Zo goed!

  Ik heb veel krill olie producten geprobeerd maar dit is echt de beste! Zo goed! Vindt maar eens een krill olie voor die prijs ook.

  Door Jetske op

  Notitie
  Was deze review behulpzaam voor jou?

Analyse rapporten

Krill olie COA (89.23 KB)