Inca bessen

Deze biologisch gecertificeerde inca bessen zijn aan de buitenkant heerlijk zoet en bevatten knapperige citroenachtige zaadjes. De zaadjes geven de inca bessen een frisse zoetzure smaak als je ze in zijn geheel opeet.

De voedingswaarde van inca bessen (ook wel golden berries of physalis genoemd) is enorm hoog. Ze bevatten vitamine A, C, B1, B2, B6 en zelfs B12. Deze heerlijke gedroogde vruchten zijn dus perfect om op een lekkere manier om aan je dagelijkse vitamines te komen.

Inca bessen bevatten ook veel bioflavonoiden (ook wel vitamine P genoemd). Vitamine P heeft een katalyserend effect op de werking van vitamine C.

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedsel

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks een klein handje (ca. 10 gram) gedroogde inca bessen.

Hoe kan ik de inca bessen het beste eten?

Inca bessen smaken heerlijk in combinatie met noten, goji bessen, moerbei bessen of ander gedroogd fruit. Je kunt de gedroogde Inca bessen echter ook puur eten of als topping over een salade of toetje strooien.

Koel en droog bewaren in een goed afgesloten verpakking of voorraadbus. Eenmaal geopend moeten de inca bessen binnen 2 maanden opgegeten worden.

Ingrediënten

Biologische incabessen

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 325 kcal (1395 kJ)
Vet 0.4 gram
Vet verzadigd 0.2 gram
Koolhydraten 60 gram
Suikers 25 gram
Voedingsvezel 14.4 gram
Eiwit 6.8 gram
Zout 0 gram

Biologisch

Ja

Inhoud

250 gram

Distributeur

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen