IJs-bes 30 mg Arkocaps

De ijs-bes komt van nature voor in IJsland en wordt in Nederland ook wel Kraaihei genoemd. IJs-bes is een bijzondere struik die overleeft in barre winterse omstandigheden. Het is een wonder dat de IJs-bes zich op rotsachtige ondergronden, waar andere planten weigeren te groeien, weet te handhaven. Het is een groenblijvende struik waaraan donkerpaarse besachtige vruchten groeien.

De lokale IJslandse bevolking gebruikt de IJs-bes al decenia bij de bereiding van eten en als fruitvervanger. Uit recent onderzoek blijkt dat de IJs-bes extreem rijk is aan antioxidanten (proanthocyanides). De IJs-bes is als antioxidant maar liefst 20 keer sterker dan Vitamine C en 50 keer sterker dan Vitamine E.

Arkocaps ijs-bes capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde bessen. Alleen de bessen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en als totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps ijs-bes.

Arkocaps ijs-bes capsules bevatten geen toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Aanbevolen gebruik

’s Morgens, ’s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen.

Samenstelling

Elke capsule bevat 200 mg IJs-bes poeder.

Ingrediënten

IJs-bes poeder (Empetrum nigrum). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose (HMPC).

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Inhoud

45 vegacaps

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere