Hingvastak poeder

Kenmerken:

  • Biologisch
  • 227 gram

Hingvastak (Hingwastak) wordt al van oudsher gebruikt in de Indiaanse en Nepalese keuken. Het is een rijke kruidensamenstelling die je kunt gebruiken voor de bereiding van warme recepten, maar je kunt het ook innemen met een lepel honing.

Biologische certificering

Dit kruid heeft een USDA Organic biologische certificering.

Aanbevolen gebruik

1/2 theelepel door je recept of een lepel honing (of doseer zoals aanbevolen door een (natuurgeneeskundig) arts).

Als je hingvastak gebruikt in je warme maaltijd, roer dan het poeder bij voorkeur eerst door een beetje ghee of olie voordat je het toevoegd aan je recept (dit zal de smaak van deze kruidenmix versterken).

Ingrediënten

Komijnzaad (Cuminum cyminum)+, Ajamoda zaad (Apium graveolens)+, Black Cumin zaad (Nigella sativa)+, Gember wortel (Zingiber officinale)+, Zwarte peper (Piper nigrum)+, Pippali fruit (Piper longum)+, Mineraal zout, Asafoetida (Ferula asafoetida), Fenegriek (Triognella foenum-graecum)+.

+ van biologische afkomst

Houdbaarheid

Banyan Botanicals maakt geen gebruik van houdbaarheidsdatums. Zij hebben namelijk de overtuiging dat de kruiden onbeperkt houdbaar zijn. Toch zullen gedroogde kruiden in de loop van de jaren wel hun medicinale krachten langzaam verliezen. Daarom hebben wij op de website een houdbaarheid aangegeven van 2 jaar na productie (zie tabblad "extra informatie").

Extra informatie

Waarschuwingen

Bewaren bij kamertemperatuur, afgesloten en uit het zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit product is geen vervanging van gevarieerde voeding. Raadpleeg altijd een (natuurgeneeskundig) arts bij gebruik van kruiden.

Inhoud

227 gram