Digestion enhancement enzymes

 23,95
120 vegacaps
03-2021

Direct leverbaar!

Digestion Enhancement Enzymes - Voor een goede spijsvertering

Digestion Enhancement Enzymes zijn een uitgebreide en krachtige reeks van enzymen voor een optimale spijsvertering, assimilatie, en het gebruik van alle soorten voedingsmiddelen en voedingsstoffen, met geen verspilde enzymen. In tegenstelling tot enzymen van dierlijke oorsprong, zijn deze 100% plantaardige enzymen effectief gedurende een breed pH-traject. Zodra u voldoende enzymen om uw voedsel te verteren heeft, is meer van GEEN waarde voor de spijsvertering. Dat is de reden waarom Digestion Enhancement Enzymes focus op de kwaliteit, het pH-bereik, en een breed spectrum van enzymen, in plaats van het toevoegen van meer enzymen (die NIET helpen verder te verteren).

Extra informatie

Voedingssupplement

Voedingsconcentraat

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Na open drie maanden houdbaar in koelkast (max 7 graden).

Gebruiksaanwijzing

5 per maaltijd, afhankelijk van de hoeveelheid gekookt voedsel en de moeilijkheidsgraad van de spijsvertering. Dierlijk vlees, zuivel, eieren en noten, zaden: nodig 5 capsules. Tofu, granen en aardappelen vereisen 2-3. Gekookte groenten vereisen 1-2. Hoe meer gekookt voedsel (of noten/zaden) je eet, hoe meer Digestion Enhancement Enzymes je moet nemen om de enzymen die verloren zij gegaan in de keuken te vervangen. Neem Digestion Enhancement Enzymes capsules van HealthForce met een glaasje (bron)water in tijdens de maaltijd. Je kunt de capsules ook openmaken en de inhoud door je favoriete drank of gerecht roeren.

Ingrediënten

Spijsverteringsenzymen: protease, zuurspecifieke protease, lipase, amylase, cellulase, lactase, bromelase (afkomstig van ananas), papaïne (afkomstig van papaya) Andere ingrediënten: Rijst maltodextrine, plantaardige magnesium stearaat, MCT (middellange keten triglyceriden), silica en met een vegetarische cellulose capsule waardoor ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Biologisch

Nee

Inhoud

120 vegacaps

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen