Baobab Poeder THT 31 JUL

Kenmerken:

  • Biologisch
  • 150 gram

Baobab is een boom die gedijt op de hete, droge savanne. In zijn groeigebied heeft het diverse functies, maar haar vrucht heeft wereldwijde populariteit vanwege haar smaak en rijke voedingswaarde. Onze voornaamste leverancier is een Baobabonderzoeker met een visie op het behoud van de Baobab en het verbeteren van het levensonderhoud in boerengemeenschappen. Zij ondersteunt tegenwoordig tot wel 1500 boerinnen in zuidelijk Afrika die Baobabvruchten oogsten. Baobab wordt met geproduceerd met minimale bewerking. De droge vrucht wordt geoogst en het vruchtenpulp wordt gescheiden van de schil en de zaden. Het wordt vervolgens tot poeder vermalen en gezeefd. Baobab is rijk aan vitamine C, dat helpt om het immuunsysteem te ondersteunen en sterkte botten en tanden in stand te houden.

Biologische certificering

Green Origins Baobab poeder kopen bij Superfoods online van is verzekerd zijn van gecertificeerd 100% puur biologische superfoods.

Aanbevolen gebruik & Voedingswaarde

Neem 1 eetlepel per dag, gemengd door fruitsap of een smoothie. Je kunt het ook strooien of toevoegen aan gerechten. Bewaar op een koele, donkere en droge plek.

Zie ook 2e plaatje voor deze gegevens

Ingrediënten

Biologisch Baobabpoeder uit Afrika.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Gebruiksaanwijzing

.

Ingrediënten

.

Voedingswaarde

voedingswaarden per 100 gram %ADH
Energie 915kj/222kcal  
Vetten 0.2g  
-Waarvan verzadigd 0.1g  
Koolydraten 26g  
-Waarvan suikers 17g  
Vezels 54g  
Proteine  2g  
Zout 0g  
Vitamine C 104mg 130%
Calcium 339mg 42%

Biologisch

Ja

Inhoud

150 gram

Contactgegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen