8,95
30 sticks
11-2018

Direct leverbaar!

Green Magma gerstegrassap Poeder sticks in een handige shake beker zijn ideaal voor onderweg of gewoon thuis altijd de juiste afmeting voor je gerstegrassap.

Volgens de Japanner Yoshihide Hagiwara, heeft het sap van jong gerstegras een bijzonder hoge voedingswaarde. Het sap van vers geoogste jonge gerstebladeren voldoet aan de groeiende behoefte van veel mensen om meer groenten aan hun dagelijkse voeding toe te voegen.

Green magma poeder bevat meer dan 70 voedingstoffen waaronder vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten en enzymen. Met name het enzym SuperOxideDismutase (SOD) dat hij erin ontdekte blijkt een sterke antioxidant. Green Magma is een goede aanvulling op uw dagelijkse voeding door de van nature makkelijk opneembare voedingsstoffen in dit extract.

Het productie proces.

Na onderzoek van meer dan 150 plantensoorten, concludeerde ontdekker Hagiwara in de jaren '60 dat het sap van jong gerstegras een van de meest uitgebalanceerde en volwaardige voeding uit de natuur is. Om de waardevolle voedingsstoffen zoals enzymen, vitamines, mineralen en aminozuren intact uit het vers geoogste jonge gerstegras te verkrijgen en te behouden, heeft de een uniek proces ontwikkeld. Het sap wordt door slow-juicing uit het gras gehaald, de vezels worden ervan gescheiden en direct erna wordt het gedroogd bij kamertemperatuur. Dit leverde hem de ‘Science en Technology’ award op. Dit proces garandeert de uitstekende kwaliteit en goede opneembaarheid van de voedingsstoffen in Green Magma.

Het verschil met andere graspoeders

Green Magma is gemaakt van het sap van gerstegras. Veel (gerste)graspoeders zijn gemaakt van gemalen gras. Gras is echter onverteerbaar voor mensen, het bevat onder andere veel grasvezels (rond de 40%). Door het verwijderen van deze vezels blijft er meer ruimte over voor de actieve bestanddelen, zoals vitaminen en mineralen. Bovendien is de opneembaarheid voor het lichaam vele malen hoger zonder vezels, omdat het lichaam de inhoudsstoffen niet eerst vrij hoeft te maken. Bovendien smaakt Green Magma minder naar gras. Proef zelf het verschil!

Extra informatie

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Waarschuwingen

Tarwegras kan een wisselwerking hebben met sommige geneesmiddelen, dit komt met name door het hoge gehalte vitamine K, dat van invloed kan zijn op de bloedstolling. Gebruik wordt afgeraden wanneer iemand antistollingsmiddelen (bloedverdunners) of statines slikt.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gebruiksaanwijzing

Per dag 1 theelepel / stick (3 gram) innemen met water of vruchtensap. Meng het poeder door shaken, mixen of roeren. Maximale dosering: 5 theelepels / sticks (15g) per dag. Past in een basisch dieet

Smaaktip; meng het poeder eens met appelsap.

Ingrediënten

Tot poeder verwerkt sap van biologisch geteeld jong gerstegras met als hulpstoffen biologische maltodextrine en biologische zilvervliesrijst.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 3g
Energie 10 cal
Vet 0,14g
Verzadigde vetten 0,04g
Koolhydraten 2g
Mineralen 0.65g
Alkaliteit (PH) 06.8 tot 8

 

 Vitaminen en mineralen per 100 g 3 gram % ADH*
Vitamine A (betacaroteen) 6,7 mg 203 mcg 25
Vitamine C 148,5 mg 4,5 mg 6
Vitamine K 583 cg 17,5 mcg 23
Foliumzuur 482,9 mcg 14,5 mcg 7,3
Calcium 577,5 mg 17,5 mg 2
IJzer 10 mg 0,3 mg 2
Natrium 865,8 mg 26 mg 1,1
Magnesium 199,8 mg 6 mg 2
Kalium 396,3 mg 119 mg 6
Chlorofyl 216,5 mg 6,5 mg  
*ADH = aanbevolen dagelijkse
hoeveelheid
     

Biologisch

Nee

Inhoud

30 sticks

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Superfoodsonline.nl - Protonstraat 9a 9743 AL Groningen