Gelatine Poeder Beef

Gelatine is de uitgekookte vorm van collageen en is afkomstig uit varken, rund, kip of vis. Great Lakes gelatine poeder is neutraal van smaak en wordt gewonnen uit de botten van 100% grasgevoede runderen. Het gelatine poeder wordt onder de meest hygiënische condities geproduceerd. Dit type Collageen heeft een specifiekere toepassing voor de darmen en de spijsvertering.

Kenmerken:

Best Opneembare Gelatine
Grasgevoede Runderen
Voor de Darmen
Uitgekookte collageen
Voor Warme Bereiding
Hele Eiwitten
 23,50
454 gram
12-2022
 •  22,95
  3 stuks
  3% korting
 •  22,50
  6 stuks
  5% korting
 •  21,50
  12 stuks
  9% korting

Direct leverbaar!

Meer Informatie?

Best Opneembare Gelatine: Great Lakes Beef

Gelatine is een dierlijk product welke wordt gewonnen uit huid, bindweefsel en/of botten. Het bestaat voor 88-92% uit eiwitten en is bovendien zeer rijk aan essentiële en niet-essentiële aminozuren.

Een product van deze samenstelling kan niet uit plantaardige bronnen worden gewonnen. Great Lakes gelatine poeder is neutraal van smaak en wordt gewonnen uit de botten van 100% grasgevoede runderen. Het gelatine poeder wordt onder de meest hygiënische condities geproduceerd. Deze Beef Gelatine wordt verkregen uit kalfs- en runderhuiden en runderbeenderen.

Gelatine is Veilig

Je kunt dit supplement zonder problemen dagelijks innemen. Gelatine is een natuurlijk voorkomend eiwit in je lichaam. Mocht je meer innemen dan het lichaam nodig heeft, dan zal dit gewoon weer je lichaam verlaten.

Verschil tussen Gelatine poeder beef en andere Great Lakes producten

Het verschil tussen de varianten van Great Lakes wordt hier beschreven.

Extra informatie

Bewaring

Bij voorkeur afgesloten, op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast.

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren

Gebruiksaanwijzing

Los al roerende 1 eetlepel poeder op in een drank naar keuze.

Great Lakes Kosher Beef gelatinepoeder kan worden gebruikt in zowel koude als warme gerechten/drankjes.

Het lost alleen op in een kokende vloeistof, los daarom eerst de gelatine op in het hete vloeistof en voeg het vervolgens toe aan je koude gerechten/drankjes. Daarnaast is deze gelatinepoeder ook zeer geschikt om pudding te maken: los daarvoor 1 eetlepel gelatinepoeder op in 500ml hete vloeistof. Laat dit vervolgens afkoelen in de koelkast.

Je kunt dit supplement zonder problemen dagelijks innemen. Gelatine is een natuurlijk voorkomend eiwit in je lichaam. Mocht je meer innemen dan het lichaam nodig heeft, dan zal dit gewoon weer je lichaam verlaten.

Ingrediënten

100% rundergelatine

Voedingswaarde

12gram (1 eetlepel) bevat;

energie: 43kcal
vet: 0 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
koolhydraten: 0 g
waarvan suikers: 0 g
vezels: 0 g
eiwitten: 11 g
zout: 12mg

Allergenen Informatie

Vrij van soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, koemelk, ei, vis, schaaldieren, schelpdieren, weekdieren.

Inhoud

454 gram

Contact gegevens fabrikant/leverancier

Great Lakes - 253 Commerce Dr., Grayslake, IL 60030, (VS)