Goudpapaver 300 mg Arkocaps

* Verplichte velden

Zet op verlanglijst

Productclassificatie:
Dit is een voedingssupplement en geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Arkocaps Goudpapaver capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit de streng geselecteerde bovengrondse bloemgedeelten. Alleen de bovengrondse bloemgedeelten die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden onder lage temperatuur fijngemalen en in zuivere vorm als homogeen totaalpoeder verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Goudpapaver.

Arkocaps Goudpapaver capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksaanwijzing

Volwassenen : 2 capsules vóór het avondeten en 2 capsules net vóór het slapengaan met voldoende water innemen.
Kinderen : 1 capsule vóór het avondeten en 1 capsule net vóór het slapengaan met voldoende water innemen.

Samenstelling

Elke capsule bevat: 300 mg van het bovengronds bloemgedeelte van de Eschscholtzia californica en is gestandaardiseerd op 1,2 % alkaloïden.

Ingrediënten

Goudpapaver poeder (Eschscholtzia californica, 75,8%, hetzij 300 mg per capsule). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Extra informatie

Voedingssupplement

Kruidenpreparaat

Distributeur

Arkopharma - Postbus 10255, 1301 AG Almere